parhaat vedonlyöntisivut

Urheiluviikko 24.-30.10.2022

Uusi urheiluviikko alkaa tänään. Tarjolla on jälleen valtavasti urheilua ja jalkapallo täyttää tämän viikon kalenterit hyvin pitkälle, sillä tiistaina ja keskiviikkona pelataan Mestarien liigan 5. alkusarjan ottelut ja torstaina mm. HJK pelaa alkusarjan 5. pelin Eurooppaliigassa. Tähän päälle vielä kansallisten sarjojen pelit, mm. Valioliigassa pelataan taas täysi kierros lauantain ja sunnuntain aikana.

Futisbetsejä pääset ahmimaan mm. näillä vedonlyöntisivustoilla. Tsekkaa ensitalletusbonukset ja käynnissä olevat kampanjat betsaamiseen ja vedonlyöntiin!

Jalkapallon lisäksi toki touhutaan muillakin urheilun saroilla. Viikonloppua värittää Formula 1 MM-osakilpailu Meksikosta ja vaikka se Max Verstappen jo varmistikin mestaruuden, on tässäkin viikonlopussa runsaasti jännitettävää. Viikonloppuun sopii toki myös rallicrossin MM-skabaa ja NASCARia Martinsvillen moottoriradalta. Rallin puolelta saatiin heti uutisia tähänkin viikkoon:

Liigassa luvassa 18 peliä, sen lisäksi NHL, SHL ja muutkin kirjainyhdistelmiä tarjoilevat kiekkoliigat tuovat kohteita vetokupongeille.

Talviurheilun ystäville on tarjolla FIS Alpine Skiing World Cupia Zermattista. Keskiviikosta sunnuntaihin käytävät alamäkimeiningit löytyvät mainiosti myös useiden vedonlyöntisivustojen vetolistoilta.

Näiltä suoratoistopalveluilta löytyy jälleen isoin valikoima sporttilähetyksistä. Mitä palvelua sinä käytät viikossa kaikkein eniten?