parhaat vedonlyöntisivut

Urheiluviikko 27.2.-5.3.

Uusi viikko ja uudet kujeet. Isona tapahtumana Hiihdon MM-kisat jatkuvat, onko sieltä luvassa mitalisadetta tai vaikka mitalikuuroja suomalaisille? Jännittämään pääsee niin mäkihypyn, maastohiihdon kuin yhdistetynkin osalta. Ampumahiihdossa päästään viikonloppuna Nove Meston maastoihin ja tästä matka jatkuukin siitten tiiviinä Östersundin ja Holmenkollenin karkeloihin.

Ja sitten, tätä on taas odotettu. Formula 1 kausi 2023 startataan Bahrainissa ja kauden alla on taas lupa odottaa huikeaa kautta. Jatkuuko Red Bullin lento, vai saako Mercedes ja Ferrari liitäjät kiinni? Ja yllättääkö joku muu talli heti kauden avauksessa? Homma käyntiin perjantaina vapaiden harjoitusten osalta ja kruununa tietenkin lauantain aika-ajot ja sunnuntain GP kello 17:00.

Liigassa runkosarjan loppuhetkiä

Liigassa päästään jo runkosarjassa siihen tilanteeseen että alle 30 peliä on viikon puolivälissä jäljellä. Kova taisto runkosarjan voitosta ja luonnollisesti säälipleijaripaikoista!

Tämä viikko vedetään henkeä Mestarien Liigan ja Eurooppaliigan peleistä, mutta pari seuraavaa viikkoa näiden liigojen pelit löytyvätin kalenterista. Ensi lauantaina pyöräilyn ystäville legendaarinen Pariisi – Nizza -kilpailu, vielä on aikaa kesän Giro d'Italiaan, Tour De Franceen ja Espanjan Vueltaan!