parhaat vedonlyöntisivut

Urheiluviikko 30.1.-5.2.2023

Helmikuu starttaa ja luvassahan on talvilajien upea kuukausi. MM-kisoista päästään nauttimaan niin alppihiihdon, ampumahiihdon kuin ihan hiihtojenkin osalta. Ensimmäisenä vuorossa ovat alppihiihdon MM-kisat, mutta ne startataan vasta seuraavalla viikolla.

Täällä viikolla saadaan nauttia hiihtolajien maailmancupin kisoista, viikonloppuna tarjolla on todellinen superpaketti talviurheilusporttia. Maastohiihdossa ovat vuorossa Toblachin kisat, yhdistetyssä ollaan Obersdorfissa ja mäkihypyssä ollaan Willingenissä. Tarkat päivämäärät löydät vaikkapa meidän Urheilutapahtumat 2023 kalenterista!

Liigassa paljon pelejä tälläkin viikolla

Liigassa pelataan tiistaina 31.1. tammikuun viimeiset kolme peliä, keskiviikkona 1.2. pelataan neljä peliä, torstaina yksi peli ja perjantaina kuusi peliä. Lauantaina saadaan nauttia liigakiekkoa peräti seitsemän pelin verran.

NHL:ssä pelataan tällä viikolla vielä muutamat runkosarjan pelit ja viikonloppuna on sitten vuorossa All Stars – tapahtuma 3 vs 3 joukkuein.

Valioliiga palaa ohjelmistoon

Englannissa FA Cupin viikonloppu on takana ja palataan Valioliigan pariin. Perjantaina pelataan Lontoon paikallispeli Chelsea – Fulham ja lauantaina on seitsemän pelin vuoro. Herkkua on tarjolla myös sunnuntaina parin pelin verran. Myös muut Euroopan suursarjat tarjoavat jälleen paljon katsottavaa. Helmikuun puolella päästään myös Mestarien Liigassa taas vauhtiin, ensimmäiset pelit pelataan tiistaina 14.2.