parhaat vedonlyöntisivut

Urheiluviikko 5.-11.2.2024, huipputapahtumana Super Bowl LVIII

Helmikuinen urheiluviikko tarjoilee jälleen melkoisesti makeaa sporttiseurattavaa. Hillittömästi eri lajien ja sarjojen tapahtumia ja striimejä riittää joka sormelle ja varpaalle. Tällä viikolla isoja tapahtumia, ampumahiihdon MM 2024, Beijer Hockey Games ja Super Bowl LVIII nyt muutamia mainitaksemme. Kaikki aikataulut löydät luonnollisesti sivuiltamme, muista katsastaa myös ilmaiser striimit eri urheilutapahtumiin!

Super Bowl LVIII

Maailman suurin yksittäinen urheilutapahtuma tulee taas. Perinteisesti helmikuussa oteltava amerikkalaisen jalkapallon loppuottelu on jälleen katsottavissa ilmaiskanavien kautta suomiselostuksella! 49ers vastaan Chiefs!

Ampumahiihdon MM 2024

Ampumahiihdon MM-kisat 2024 kisataan Tsekin Nove Mestossa. 7.-18.2. tarjolla on valtava määrä erilaisia tapahtumia ja tietenkin vedonlyönti näistä on mukava lisäjännitys jo muutenkin jännittävään kisailuun. Mitkä urheilijat ovat sinun suosikkejasi?

Beijer Hockey Games

EHT-kiertueen Ruotsin osakilpailu pelataan tällä kertaa poikkeuksellisesti Karlstadissa ja Suomella tässä turnauksessa vastassa Sveitsi, Tsekki ja Ruotsi. Ensimmäinen matsi Zürichissä, loput sitten Ruotsissa. Miten käy Jukka Jalosen luotsaaman Leijonalauman tällä kertaa?

Ilmaiskanavien tarjontaa

Tällä viikolla on tarjolla runsaasti taas katsottavaa ihan ilmaiseksi. Tsekkaa TV-oppaan tarjonta!

Keskiviikkona mm. Naisten EHT-kiekkoa, Ampumahiihdon MM-sekaviestiä.

Torstaina ilmaiseksi jälleen Naisten EHT:tä Suomi – Sveitsi ottelua ja Ruotsin EHT:n Sveitsi – Suomi -peli. Illalla voi katsoa myös PGA Golfin Phoenix Openin 1. kierroksen tapahtumia.

Perjantaina tarjolla ampumahiihdon MM ja naisten pikamatka, myös Naisten EHT-turnaus jatkuu ottelulla Tsekki – Suomi. Hockey Night tarjoaa TPS – Jukurit pelin suorana lähetyksenä. Ilta päättyy PGA Golfin Phoenix Openin 2. kierrokseen.

Lauantaina tarjolla mm. hiihdon nuorten MM-kisoja Sloveniasta, Alppihiihdon MC, Ampumahiihtoa, EHT-turnauksen Suomi – Tsekki ja NHL:n ottelu Buffalo – St. Louis. Ilta päättyy taas golfiin ja PGA Golfin Phoenix Openin 3. kierrokseen.

Sunnuntai on jälleen tiukka urheilupäivä, joka alkaa aamusta Ski Classicsin Jizerskan osakilpailuun. Hiihdon nuorten MM tarjoilee sekaviestiä ja alppihiihdossa ollaan nyt Soldeussa. Tähän vielä päälle ampumahiihtoa, Uinnin MM ja tietenkin Ruotsi – Suomi EHT-turnauksessa. Ja tietenkin päivä päätetään siihen PGA Golfin Phoenix Openin 4. kierrokseen.