parhaat vedonlyöntisivut

Urheiluviikko 5.12.-11.12. – lähetykset tänään ja huomenna!

Urheiluviikko 5.12-11.12 tarjoaa jälleen laajan kattauksen mitä useampia lajeja. Sporttitarjontaan mahtuu niin Jalkapallon MM-kisoja, NHL:n Prime Time otteluita, Hiihdon maailmancupia ja CHL:n pudotuspelejä. Näiden lisäksi on tarjolla huimasti paljon muuta, ota myös vaikkapa UFC 282 tapahtuma haltuun lauantain ja sunnuntain välisenä yönä!

Maanantaina starttaavat painonnoston MM-kisat Kolumbian Bogotasta.

Keskiviikkona 7.12. saadaan käyntiin Jalkapallon MM-kisojen puolivälierät, joten loppusuoralla ollaan jo melkoisen vahvasti. Mitkä joukkueet mahtavat edetä vielä välieriin ja taistelemaan siitä maailmanmestaruudesta? Se on voitolla yöhön ja tappiolla nukkumaan!

Ja viikkoon mahtuu toki myös Suomen juhlapäivä, itsenäisyyspäivä. Muuallahan ei Suomen siniristilippua juhlita, joten livestreameja riittää myös tuolle päivälle!

Talviurheilua tarjolla

Ampumahiihdossa päästään juhlimaan koko viikko kun maailmancup rantautuu Hochfilzeniin. Mäkihypyssä hypätään MM-kalenteria maailmakartalle Saksan Titisee-Neustadtista. Hiihtolajit tarjolla sitten Norjan Beitostölenin osakilpailun myötä viikonloppuna.

Liigassa pelataan yhteensä 19 ottelua, suurin osa matseista pelataan perjantaina ja lauantaina, mutta matseja riittää myös maanantaille, keskiviikolle ja torstaille. Lätkää tarjolla siis mukavasti tälläkin viikolla.