parhaat vedonlyöntisivut

Urheiluviikko 6.-12.3.2023

Urheilua taas tuutit ja streamit täynnä tälläkin viikolla. Jalkapallossa tarjolla on Mestarienliigaa, Eurooppaliigaa ja tietenkin eurooppalaisten liigojen viikonloppupelit! Valioliigaa on tarjolla tänään maanantaina Brentford – Fulham -peli, varsinainen isompi kierros sitten taas ensi lauantaina ja sunnuntaina.

Isoin kiinnostuksen kohde ovat varmasti tiistaista torstaihin pelattavat Mestarien Liigan ja Eurooppaliigan pelit.

Liigassa runkosarjan viimeiset pelit!

Kotimaisessa jääkiekkoliigassa nähdään lauantaina runkosarjan viimeiset pelit, ovatko pudotuspelien joukkueparit jo ratkenneet ennen viimeistä kierrosta? Lauantaille voi jäädä paljonkin jännitettävää runkosarjan ykköstilan tai vaikkapa säälipleijarijengien ja vastustajien suhteen!

Ampumahiihdossa tarjolla on Holmenkollenin päätöskisat ja tapahtumia riittää varmasti taas koko viikonlopun mitalta. Holmenkollenilla kisataan myös yhdistetyn, maastohiihdon ja mäkihypyn maailmancupissa.

Lisää tapahtumat kalenteriisi!

Käy läpi kalenterimme tulevan viikon ajalta ja nappaa tärkeimmät tapahtumat omaan kalenteriisi. Muista jättää tarpeeksi aikaa tapahtumien alkuun jotta ehdit käydä betsaamassa parhaimmilla kertoimilla lisää jännitettävää! Joko olet hyödyntänyt iBetin parhaimmat tarjoukset vedonlyöntiin? Mukavasti rahanarvoisia etuja tarjolla myös kasinolle!