parhaat vedonlyöntisivut

Urheiluviikko 6.2.-12.2.2023

Sporttinen viikko 6.-12.2. tuo penkkiurheilijoille jälleen huiman tarjouksen upeita erilaisia tapahtumia. Tämä viikko on suorastaan poikkeuksellisen tiivis urheiluviikko, joten nyt kannattaa viimeistään klikkailla pääkalenteristamme kaikki parhaat tapahtumat ja ottelut omaan kalenteriin muistutuksen kera. Pistä muistutus itsellesi vaikka puoli tuntia aikaisemmin niin ehdit käydä vielä lyömässä viimeiset vedot kehiin.

Joko on kokeiltu Mobilebetin uutta Sporttipottia?

Alppihiihdon MM 2023

Alppihiihdon MM-kisat aloitetaan maanantaina ja tätä herkkua on luvassa sitten jopa parin viikon ajan. Vain muutaman lepopäivän / varapäivän siivittämät kisat tarjoavat siis katsottavaa lähes joka päivälle! YLE ja Viaplay näyttää!

Ampumahiihdon MM 2023

Tässä onkin sitten huimat kisat ja tapahtumia riittää todella paljon. Keskiviikosta lähteien aina seuraavan viikon sunnuntaihin on tarjolla huima kattaus upeita kilpailuja ja suomalaisilla urheilijoilla on hienot mahdollisuudet jopa kympin sakkiin. Katso kaikki lähetykset ja tsekkaa myös mistä kaikesta voit lyödä vetoa!

Ruotsin Ralli

Rallin MM-sarja jatkuu tällä kertaa lumisella Ruotsin rallilla. Torstaista sunnuntaihin luvassa on jälleen aimo annos erikoiskokeita. Saako Esapekka Lappi Huyndain hyrisemään voittotahtiin Ruotsin Lapissa vai onko tämä Kalle Rovanperän paikka laittaa muille luu kurkkuun?

Ruotsin EHT-turnaus

Leijonat pelaa viikonloppuna Ruotsin EHT-turnauksessa ja vastassahan on tuttuun tapaan Sveitsi, Tsekki ja Ruotsi. Ensimmäinen ottelu Sveitsiä vastaan pelataan Sveitsissä, loput sitten Ruotsin Malmössä. Näitä otteluita pääset seuraamaan TV5 ja Discovery+ kanavien kautta.

Super Bowl LVII 2023

Amerikkalaisen jalkapallon finaaliottelu, Super Bowl, pelataan aikaisin maanantaiaamuna. 13.2. maanantain puolella alkava Super Bowl LVII tarjoaa Philadelphia Eaglesin ja Kansas City Chiefsin välisen ottelun. Tämä matsi katsottavissa MTV3 ja Cmore suoratoiston kautta.