parhaat vedonlyöntisivut

Urheiluviikko 9.1.-15.1.2023

Tämän viikon urheilutapahtumissa on jälleen runsaasti jännitettävää. Meidän kalenteristamme löydät päätapahtumat tälle viikolle, mutta sen lisäksihän on luvassa taas valtavat määrät erilaista urheilutapahtumaa niin kotimaassa kuin ulkomailla. Päätapahtumia ovat ehdottomasti Snookerin Masters -turnaus, jääkiekon CHL-sarjan välierien ensimmäiset ottelut (Tappara mukana) ja Miesten Käsipallon MM-kisojen alkaminen Puolassa ja Ruotsissa.

Tähän voidaan vielä tietenkin lisätä vielä Ampumahiihdon Ruhpoldingin maailmancup, Mäkihypyn maailmancup viikonloppu Zakopanesta ja Yhdistetyn kisaviikonloppu Kingenthalista.

Huuhkajat puolestaan leireilee tällä viikolla Portugalissa ja siellä pelataan muutamat harjoitusmatsit Ruotsia ja Viroa vastaan.

Liigassa pelataan viikon ensimmäiset ottelut keskiviikkona, tuolloin tarjolla neljä ottelua. Torstaina pelataan pari matsia ja perjantaina tuplataan tuo neljäksi. Lauantaina sitten iso kierros seitsemän otteun voimin, vain KalPa saa hengähtää tuolloin.

Nappaa TonyBet kertoime Liigaan. Tässä tuoreet mestaruusvetokertoimet

Seuraava viikko jo odotuksissa

Moni varmasti odottaa jo seuraavankin viikon alkua, sillä tuolloin on luvassa mm. tenniksen Australian Open alkupelit, CHL-välierien ratkaisupelit ja Monte Carlo -ralli! Hiihdossa pääsemme nauttimaan tuolloin myös SM-kisoja Tampereelta.