parhaat vedonlyöntisivut

Veikkaus hankki oikeudet näyttää NHL-lätkää!

Veikkaus ilmoitti tänään, maanantaina 20.3.2023 solmineensa NHL:n kanssa televisiointioikeudet. Tai oikeastaan streamausoikeudet, sillä jatkossa Änäriä nähdään myös Veikkauksen Veikkaus TV:ssä.

NHL on koko Veikkauksen vedonlyönnin toiseksi pelatuin sarja, joten tämä on varsin perusteltu setti kotimaiselta monopolilta. Nyt julkaistu sopimus on voimassa välittömästi eli kauden 2022 – 2023 lopun ja seuraavan kauden 2023 – 2024 kokonaan.

Veikkauksesta NHL:n virallinen vedonlyöntikumppani Suomessa

Veikkauksen kanavilla tullaan näkemään ainutlaatuista ja mielenkiintoista NHL-tarjontaa. Lisäksi NHL ottaa Veikkauksen mukaan liigan virallisella suomenkielisellä sivustolla (NHL.com/fi) tarjottavaan sisältöön, joka on suunniteltu erityisesti suomalaisille kiekkofaneille. Veikkauksen asiakkaat voivat seurata VeikkausTV:n kautta suoria ottelulähetyksiä runkosarjasta, pudotuspeleistä ja Stanley Cup -finaaleista.

Matsit alkavat jo ensi yönä ja matsithan löytyvät osoitteesta: https://www.veikkaus.fi/fi/veikkaustv/jaakiekko Sinun tulee olla rekisteröitynyt Veikkauksen pelaajaksi ja kirjautua omalle pelitilillesi jotta voit katsoa Veikkauksen livestreameja.