parhaat vedonlyöntisivut

Viaplay lanseeraa F1-tiiminsä – joko nimet paljastuivat?

Formula 1 -sarjan televisiointioikeudet siirtyivät Suomessa Vsport ja Elisa Viihde Viaplay -palvelulle. Ainakin kolmen seuraavan kauden ajan moottoriurheilun kuninkuusluokkaa tullaan ajamaan kotisohvilla näiden kanavien kautta. MTV:llä formulat olivatkin jo reilusti yli 20 vuotta.

Viaplayn F1-lanseeraus on määrä tapahtua ensi keskiviikkona (12.1.) kello 14:00 alkaen. Kyseistä lanseerausta pääset seuraamaan V sport+ kanavan lisäksi Elisa Viihde Viaplay -palvelussa ja V sport Suomi FB-livessä.

Tulevan kauden vedonlyönti käy jo kuljettaja- ja tallimestaruuksien osalta kuumana ja moni vedonlyöntisivusto tarjoaa herkullisia kertoimia. Käy katsomassa vaikkapa Sportazan kuumat kertoimet F1-kaudelle 2022!

Sama tiimi jatkaa?

Villit huhut tiesivät kertoa jo siirron tultua julki 2021 puolella, että suuri osa ammattitaitoisesta F1-tiimistä vaihtaisi vaan pilttuuta ja jatkossa mentäisiin tutulla kaavalla. Joulukuun alussa NENT Group (Nordic Entertainment Group) julkaisi kiinnittäneensä Mika Häkkisen ja David Couldhardin omaan tiimiinsä. Lisäksi Tom Kristensen tullaan näkemään NENT Groupin kansainvälisillä kanavilla.

Perjantaina 7.1. Iltasanomat uutisoi että F1-isännäksi olisi pestattu Iiro Harjula, joka on luotsannut menestyksekkäästi etenkin lätkäaiheisia studioita. Mervi Kallio sai ilmeisesti myös Vsportilta paremman sopimuksen ja nopea lähtö MTV3 kanavalta tietää pestiä F1-varikkoreportterina.

Todennäköisesti myös Toni Vilander ja Ossi Oikarinen jatkavat tutuissa rooleissa selostamossa ja asiantuntijoina, Iltalehden muukaan tuotantoon on tyrkyllä myös entinen F1-kuski Heikki Kovalainen. Myös Mika Salo jatkanee jollain tasolla asiantuntijan roolissa?

Moni olisi ehkä jo halunnut selostajaksi jonkun muun kuin eläinaiheisia vitsejä viljelevän Niki Juuselan, mutta miehen ammattitaito ja formulatietämys lienee isoimmat valttikortit, kun F1-selostajaa haetaan tälle kaudelle. Myös Matti Kyllönen on mainittu F1-tiimin spekuloinneissa, mutta omien sanojensa mukaan herra toimii ns. yleismiehenä ja sämpylämestarina.

F1 TV Pro

Aikaisemmin geoblokattuna ollut F1 TV Pro on usean eri lähteen mukaan rantautumassa täksi kaudeksi virallisesti myös Suomeen. Vielä ei ole minkäänlaisia hintatietoja saatavilla ja palvelua ei ainakaan tähän saakka ole tarjottu suomenkielisellä selostuksella. Ruotsissa palvelu maksoi viime kaudella 13.99 € ja koko vuosi maksoi 109,99 €. Ainakaan vielä saatavilla ei ole kuin F1 TV Access, jossa on lähinnä tarjolla livetuloksia.

Formula 1 kausi 2022 aloitetaan 20.3.2022 ajettavalla Bahrainin osakilpailulla.