parhaat vedonlyöntisivut

Viaplay tarjoaa talvella hurjan määrän talvisporttia!

Viaplay näyttää jälleen tulevana talvena ison määrän hiihtolajien urheilutapahtumia. Yhteensä luvassa on peräti 454 kilpailua, joista uiso osa yksinoikeudella! Maastohiihtoa, Yhdistettyä, Mäkihyppyä, Alppihiihtoa, Lumilautailua, Freestyleä, Skikrossia ja kaikkea mahdollista on luvassa!

Koko setti alkaa jo 21.-22.10. jolloin Lumilautailun ja Freeskin maailmancupin skabat alkavat Sveitsin Churissa. Nyt jos koskaan Viaplayn maksukanavalla on luvassa todellista vastinetta rahalle, tämän lisäksihän tarjolla on vaikka ja mitä!

Nappaa Viaplayn palvelu itsellesi tai nauti jo olemassa olevasta tilauksestasi!

viaplay talvi

Viaplayn tiedotteesta (11.10.2022):

Asiantuntijoina Viaplay Talvi -lähetyksissä nähdään ja kuullaan valtakunnan ykkösnimiä. Hiihtotiimissä jatkavat suosikkiselostaja Jussi Eskola sekä asiantuntijoina olympiavoittaja Sami Jauhojärvi, maailmanmestari ja maailmancupin voittaja Virpi Sarasvuo ja Kerttu Niskasen valmentaja Juho Mikkonen.

Yhdistetyn ja miesten mäkihypyn selostajana jatkaa Mikko Reitti, ja asiantuntijavastuu lepää kahden olympiavoittajan, Jari Mantilan ja Jaakko Talluksen harteilla. Naisten mäkihypyssä katsojat pitää kartalla tapahtumista selostaja Julius Vauhkonen.

Lumilautailun selostaja- ja asiantuntijakaksikkona jatkavat Eero Ettala ja Heikki Sorsa. Lajin legendat tarjoilevat rautaisen lajituntemuksen lisäksi ison repullisen värikkäitä tarinoita uran varrelta. Kisakokemusta löytyy myös freeskin selostamosta, jossa äänessä on Micky Westerlund.

Alppihiihdon puolella selostuskopissa urakoi Jouni Pellinen, joka saa vauhtilajeissa asiantuntijakseen Suomen kaikkien aikojen menestyneimmän syöksylaskijan Andreas Romarin.

Kumparelaskut selostaa mm. Radio Cityn aamuista tuttu mediapersoona Ville Kinaret. Hyppyjen ja ski cross -kisojen selostajana jatkaa Casper Pitkänen.

Viaplay Talvi -lähetysten studioemäntänä nähdään tuttuun tapaan Suvi Hakkarainen. Kisapaikoilta tunnelmia välittävät toimittajat Teemu Virtanen, Jenna Laukkanen ja Pauliina Pitkänen.