parhaat vedonlyöntisivut

Viikko MM-kisojen alkuun – nyt voittajabetsit tulille!

Maailman suurin jalkapallotapahtuma, jalkapallon MM 2022 alkaa tasan viikon kuluttua yhden ottelun voimin. Futisfanien katseet kiinnittyvät Qatarin kisoihin ja lähes kuukauden ajan on tarjolla huimaa futisviihdettä. Toki taustalla on järjettömän suuri skandaali, mutta nyt on kisojen suhteen hieman myöhäistä rypistellä kun savet on jo housussa. Kisat tullaan joka tapauksessa pelaamaan, toivottavasti kisojen jälkeen ollaan edelleen yhtä huolissaan Qatarin ihmisoikeustilanteesta ja siitä montako siirtolaista näiden kisojen valmistelun aikana on menehtynyt. Eikä Qatar ole ainoa maa jossa näin on käynyt.

Vedonlyönti Jalkapallon MM 2022

Luonnollisesti vedonlyönti jalkapallon mm-kisoista tulee olemaan jälleen isoa. Ennätyksiä tullaan taatusti lyömään niin kotimaisen pelimonopolin osalta kuin ulkomaistenkin vedonlyöntitoimistojen osalta. Kohdemäärät ovat neljässä vuodessa kasvaneet enemmän ja vähemmän ja livevedot ovat ottaneet aimo harppauksen eteenpäin. Jalkapallon MM-kisoista voikin lyödä käytännössä kolmella eri tavalla vetoa:

  • Ennakkovedot (Koko kisojen voittajaveto, lohkomenestys, joukkuekohtainen menestys kisojen suhteen, paras maalintekijä, paras syöttäjä, paras maalivahti, erikoisvedot, näitä vetoja on lukemattomia erilaisia, hieman eri vedonlyöntisivustoista riippuen)
  • Ottelukohtaiset Pre-Match vedot (Eri sivustot tarjoavat jokaiseen otteluun runsaasti vedonlyöntikohteita. Joidenkin sivustojen kohdemäärä voi olla esimerkiksi 100 eri betsikohdetta, mutta esimerkiksi Tonybet tarjoaa jo nyt yli 800 kohdetta yksittäiseen jalkapallo-otteluun MM-kisoista!)
  • Livevedonlyönti (Edelleen suosiotaan kasvattava livevedonlyönti tulee lyömään näissä kisoissa edellisiä ennätyksiä. Koko ajan vaihtuvat kohteet ja kertoimet tuovat ihan erilaista jännitystä pelaamiseen ja fanit seuraavatkin pelejä kännykkä kädessä. Herkkukertoimia tarjolla)

Jalkapallon MM 2022 kampanjat

Vedonlyöjänä tiedät varmasti että kertoimien vertailu on yksi voittavan vedonlyönnin tärkeimmistä asioista. Nyt kannattaakin hyödyntää eri vedonlyöntisivujen tarjoukset ensitallettajille ja re-load talletuksiin. Jalkapallon MM-kisoista tulee jälleen löytymään huima määrä pelattavia kertoimia ja se paras kerroin kannattaa tuolloin hyödyntää. Pistä siis omat pelitilit kuntoon viimeistään nyt, tämän vuoden kuntohuippua tarvitaan seuraavan kuukauden ajan!

Useat vedonlyöntisivustot tulevat tarjoamaan runsaan kerrointarjonnan lisäksi myös hyviä kampanjoita, jotka vähintään kannattaa käydä tarkastamassa. Kampanjoiden avulla saatat napata rahanarvoisia etuja ja saada pelaamiseen ihan uuden näkökannan. Viikko ennen kisoja pääset maistamaan MM-kisahuumaa esimerkiksi näillä kampanjoilla:

STSBet kampanjat futiksen MM-kisoihin

STSBet on ollut ajoissa liikkeella ja tarjoaa ”verryttely” ja ”lämmittely” kampanjat käytettäväski ennen kisojen alkua. Nyt on mainio paikka lunastaa 50€ bonus ja 5€ ilmaisveto per maalikunkkusuosikkisi tehty maali. Klikkaa kuvia ja käy tutustumassa kampanjoihin! Kisojen aikana varmasti luvassa lisää MM-kisoihin liittyviä kampanjoita!

MM 2022 verryttely
MM 2022 lämmittely

Mobilebetin ilmaisvedot

Mobilebetillä on mukava kampanja, jossa voit napata ilmaisvetoja lyömällä ehdot täyttäviä vetoja. Jos muutenkin betsaat, käytä ihmeessä hyödyksesi!

Mobilebet ilmaisvedot

iBetin bonuskampanjat MM-kisoihin

iBet tarjoaa ennen kisoja paria erilaista kampanjaa. Saat joka maanantai 5% automaattisen käteispalautuksen ja buustin MM-kisavetoihin. Käy katsomassa iBetin kampanjasivuilla!

ibet automaattinen käteispalautus
iBet boosti mm-kisoihin

888Sportin kisakampanjat

888Sport tunnetaan melkoisena kampanjoiden aarrearkkuna ja ei sivusto petä tälläkään kertaa. Ennen kisoja täältä löytyy 5 euron ilmaisveto oman joukkueen voitosta, mutta kannattaa katsastaa myös muut tarjoukset uudelle tai jo pidempään tällä sivustolla viihtyneelle pelurille.

888 futiskampanja