parhaat vedonlyöntisivut

Viikkokatsaus 10.-16.10. Mestarien Liigaa lätkässä ja futiksessa!

Urheiluviikko maanantaista sunnuntaihin 10.-16.10.2022 käsittää jälleen mielettömän määrän sporttia. Ison osan tästä urheiluviihteestä vie luonnollisesti jalkapallo, sillä jälleen pelataan Mestareiden Liigaa tiistaina ja keskiviikkona. Vuorossa on jo 4. alkusarjan lohkopelikierros, nämä täytyy saada alta pois ennen Jalkapallon MM 2022 kisoja. Ja torstainahan sitten vielä jälkihöyryissä on luvassa Eurooppaliigaa ja mm. HJK:n ottelu, tällä kertaa Klubi vierailee Ludogoretsin vieraana Bulgariassa.

Eikä fudikset suinkaan lopu tähän, sillä mm. Valioliigassa nähdään täysi kierros perjantaista sunnuntaihin. Myös muut pääsarjat ovat viikonloppuna täydessä vauhdissa, joten futiksen ystäville on tarjolla hurjasti katsottavaa näiltä toimijoilta. Montako suoratoistopalvelua sinulla on hallussasi?

Jääkiekon ystäville on Liigakiekon lisäksi tarjolla CHL:ää ja jääkiekon mestarien liigan viimeinen alkusarjan kierros. Miten käy lopulta neljän suomalaisjoukkueen, sitä saamme jännitellä tiistaina ja keskiviikkona.

Näihin kaikkiin löytyy mukavasti betsattavaa vaikkapa näiltä sivustoilta, käy katsomassa herkulliset ensitallettajan bonukset ja re-load setit uudelleen tallettavalle! Käy katsomassa eri tapahtumien kuumimmat kertoimet!

Moottoriurheilussa on hieman hiljaisempi viikonloppu kansainvälisellä tasolla kun F1 ja Ralli ovat tämän viikonlopun tauolla. Toki luvassa on mm. Nascaria Las Vegasista ja Moto GP:tä Australiasta.

Deontay Wilder – Robert Helenius 15.10.2022

Yksi tämän viikon ehdoton suomalaiskohokohta on Robert Heleniuksen megaottelu USA:ssa. Sunnuntain aamutuntien puolelle menevä ottelu ei etukäteiskertoimien mukaan tarjoa riemujuhlia suomaisille, mutta toki peukut ovat pystyssä ”Nordic Nightmaren” voitolle. Tämä matsi nähtävissä Ruutu+ Pay-per-view palvelun kautta!

Suomalaisen nyrkkeilyn suurin ottelu isketään lauantain ja sunnuntain välisenä yönä 16.10. New Yorkissa, kun Robert Helenius kohtaa Deontay Wilderin. Heleniuksen ja Wilderin ottelu alkaa n. klo 4.10. Ottelu on katsottavissa yksinoikeudella Ruudussa PPV-lähetyksenä (pay-per-view) hintaan 25€. Tallenne on katsottavissa 14 vuorokautta.”