parhaat vedonlyöntisivut

Viikkokatsaus 10.-16.4.

Urheilun upeaa juhlaa tämäkin viikko! Pääsiäinen alkaa olemaan takana, joten on hyvä keskittyä jo alkavaan urheiluviikkoon. Huippuhetkiä riittää useampiakin, ns. jokaiselle jotakin! Mestarien Liigassa pelataan tiistaina ja keskiviikkona, torstaina on sitten Eurooppaliigan vuoro. Veikkausliiga pyörähti käyntiin jo viime viikolla ja matseja tulee nyt ovista ja ikkunoista.

Mestarien Liigassa haetaan jo neljää parasta!

Mestarien Liigassa päästään jännittämään huimia matseja tällä viikolla kun tiistaina ja keskiviikkona pelataan puolivälierien ensimmäiset osaottelut. Matsithan starttaavat kello 22:00 molempina päivinä, joko on lyöty vetoa tämän kauden mestarista? iBetin kertoimien mukaan Manchester City on iso ennakkosuosikki, mutta laittaako se Bayern Münchenin lauluu? Ja mitä tekee Napoli? Onko Real Madridista voittamaan tällä kaudella? Käy betsaamassa!

Snookerin MM-kisat 15.4. – 1.5.2023

Yksi huhtikuun jälkimmäisen puoliskon hienoimmista urheilutapahtumista on varmasti Snookerin MM-kisat. Paljon otteluita luvassa suorana lähetyksenä Cruciblesä, Sheffieldistä. Kutsuturnaus tarjolla mm. Eurosportin kanavilla ja vedonlyöntiähän näistä peleistä voi harrastaa oikein reippaalla otteella jokaisella vedonlyöntisivustolla.

NHL:n runkosarja päättyy

NHLssä runkosarja saadaan tällä viikolla jo päätökseen ja pian on pudotuspelien aika. Nyt onkin hyvä lyödä vetoa vielä koko liigan mestarista vetoa. Tsekkaa eri kohteet eri vedonlyöntisivustoilta!

Liigassa on luvassa tällä viikolla viimeiset välieräpelit ja kaksi parasta joukkuetta nähdään Liigan finaaleissa. Tarkempi otteluohjelma valmistuu kun tiedetään välieräsarjojen voittajat!

Naisten jääkiekon MM-kisoissa saadaan tällä viikolla kisat päätökseen, toivottavasti se on Suomi joka käsiä nostaa ilmaan viimeisen matsin päätteeksi!

Näiden lisäksi viikkoon mahtuu paljon muutakin seurattavaa, Tenniksen ATP turnausta Monte Carlosta, Voimistelun MM-kisoja Turkista, ja valtavasti oikeastaan mitä vaan! Tsekkaa kaikkiin kohteisiin kertoimet ja elä sporttiviikkoa täysillä!