parhaat vedonlyöntisivut

Viikkokatsaus 11.-17.9.2023

Tiivis urheiluviikko on taas tarjolla! Tähän viikkoon mahtuu mm. kotimaisen jääkiekkoliigan avaus, yleisurheilun Timanttiliigan päätöskisat USA:n Eugenesta ja toki myös Formula 1 osakilpailu Singaporesta! Ja tokihan poljetaan myös yhtä pyöräilyn kolmesta suuresta eli La Vuelta on edelleen käynnissä! Melkoista tapahtumaa taas tarjolla!

Ilmaiskanavilla tenniksen Davis Cupia tiistaina kello 16:00, Hollanti – Suomi. Lähetys YLE TV2 puolelta. Lisää tennistä luvassa perjantaina 15.9. klo 16 alkaen, tuolloin Suomella vastasa Kroatia. Lauantaina Davis Cupissa sitten vastassa USA.

Pesäpallossa Finaalit – myös ilmaiskanavilla!

Pesäpallossa lauantaina YLE TV2 näyttää klo 12:15 alkaen naisten 3. finaaliottelun ja 14:45 sitten miesten 3. finaaliottelun. Neljännet, sunnuntaina tarvittaessa pelattavat finaaliottelut näytetään myös YLE:n kanavilta, tuolloin naisten 4. mahdollinen finaali klo 12:15 ja miesten vastaava sitten 14:45.

Liigan avaus tiistaina 12.9.

Liiga laitetaan tulille yhden matsin voimin (Lukko – HPK), mutta sen jälkeen pelejä riittääkin sitten joka päivälle lauantaihin saakka. Nämä matsit livenä Cmorelta ja vedot vaikkapa iBetiltä!

Ilmaiskanavalta MTV3 näytetään keskiviikkona Tappara – Pelicans -matsi, tässähän kohtaavat viime vuoden Liigan finalistit.

F1 Singapore 2023

Formula 1 -sirkus kiertää loppukauden Euroopan ulkopuolella, mutta jännitettävää riittää näilläkin radoilla. Nyt vuorossa upea Singaporen rata ja iltakisa!

Aikataulut löydät Formula 1 -sivultamme, vetoja voit vetää kaikilla vedonlyöntisivustoilla, käy katsomassa sivustojen erilainen tarjonta ja kertoimet. Livestreamit Viaplayltä.

Timanttiliigan finaalit

Yleisurheilussa luvassa Timanttiliigan finaalit ja ne käydään USA:n Eugenessa. Maailman parhaat urheilijat taistelevat isoista rahapoteista, kuka on parhaassa kisakunnossa? Eugenen Timanttiliigan finaalit Cmorelta!

Timanttiliigaa lauantaina myös Subilta kello 22, joten ilmaiskanavillakin päästään nauttimaan tästä yleisurheiluherkusta.

Näiden lisäksi viikkoon mahtuu luonnollisesti paljon muutakin sporttia ja livestreameja, tsekkaa kalenteristamme parhaat tapahtumat tälle viikolle!