parhaat vedonlyöntisivut

Viikkokatsaus 12.-18.12.2022 – Iso sporttiviikko jälleen tarjolla

Joulu se jolkottelee jo ihan lähistöllä, mutta vielä ei ole aika vaipua viettämään loppuvuoden harrasta juhlaa. Päin vastoin, sillä tällä viikolla tapahtuu taas paljon asioita ja isoja sellaisia.

Jalkapallon MM 2022 kisoissa leivotaan tällä viikolla välieriä ja viikonloppuna luovutetaan sitten pronssiset ja tietty hopeiset ja kultaiset mitalit pokaalin kera kolmelle parhaalle jengille. Vuoden isoimman tapahtuman huima loppuhuipentuma siis tällä viikolla! Nappaa vaikka joululahjarahat betsaamalla oikeita asioita parhailla kertoimilla?

Huima Argentiina – Kroatia tiistaina ja Ranska – Marokko keskiviikkona!

Jääkiekossa iso viikko!

Kyllä, tällä viikolla pelataan kovalla tahdilla vielä Liigaa, CHL:ää, NHL:ää ja myös EHT:tä. Toi myös SHL ja muut kirjainyhdistelmäliigat ovat mukavasti vielä täysillä vauhdissa. CHL:ssä pelataan tiistaina ratkaisevat puolivälieräottelut, mukana Tappara ja Jukurit.

EHT Sveitsi on vuorossa viikonloppuna ja torstaina pelataan Helsingissä Suomi – Tsekki. Liiga ei kuitenkaan ihan vielä jää joulutauolle, joten sielläkin riittää pelejä. NHL:ssä rumba jatkuu ja pelejä riittää yllin kyllin ja onhan taas viikonloppuna pelejä meille eurooppalaisille Prime Time aikaan!

Talviurheilussa tapahtuu myös

Tähän päälle voidaan heittää myös mm. Davosin hiihtoviikonloppu, viikonlopun mäkihypyn MC Sveitsin Engelbergissä, Yhdistetyn Itävallan Ramsaun MC, miesten Italian Val Gardenassa viikolla pidettävät kisat ja sunnuntaina alkava alppihiihdon MC-osakilpailu Italian Alta Badiassa, sekä ampumahiihdon koko viikon karnevaalit Annecy-Le Grand Bornandissa niin onhan siinä sitä herkkua monenlaista!

Eikä tässä vielä todellakaan kaikki, paljon on tarjolla tälle viikolle erilaisia livestreameja eri toimijoilta. Tsekkaa meidän tapahtumakalenterista parhaat streamit ja lisää ne omaan kalenteriisi! Luonnollisesti lähestulkoon kaikista kohteista voit myös lyödä vetoa, löydätkö parhaat kertoimet? Lunasta myös tuimimmat vedonlyöntibonukset!