parhaat vedonlyöntisivut

Viikkokatsaus 21.-27.8.2023

Elokuu vetelee viimeisiään, mutta samaa ei voi sanoa muuta kuin ehkä tällä viikolla jalkapallon Mestarien Liigan karsinnoista. Tällä viikolla ratkaisevia pudotuspelejä ja lohkoarvonnatkin saadaan vielä mahtumaan elokuun puolelle (31.8.).

Susijengi aloittaa taipaleensa Koripallon MM-kisoissa, ensimmäisenä Suomella vastassa Australia. Lähetys Nelosella ja Ruudussa perjantaina kello 11:00 alkaen!

Yleisurheilussa tällä viikolla on luvassa aamusta iltaan joka päivä kattavasti urheilua Yleisurheilun MM 2023 kisoista, tämä siis YLE:n kanavien kautta.

Tenniksessä pelataan tällä viikolla karsintoja Tenniksen US Openiin karsintojen muodossa, tuota lystiä on sitten virallisesti tarjolla striimien täydeltä 28.8. alkaen aina 10.9. saakka. Lentopallossa jatkuvat EM-kisat Tallinnasta.

Lauantaina starttaa se kolmas pyöräilyn suurkisa Giron ja Tourin jälkeen eli Espanjan Vuelta! Seurattavaa riittää aina 17.9. saakka ja ei tämä reissu tule olemaan helppo pyöräiljöille kuin katsojillekaan.

Snookerissa on luvassa Europan Mastersit ja Kutonen näyttää perjantaina kklo 21:00 puolivälieriä, lauantaina välieriä ja sunnuntaina finaalin.

Viikon yksi kruunuista on Alankomaiden F1 GP. Melkein kuukauden tauko formuloista on tehnyt hyvää ja pahaa, taas mennään. Voittaako Max Verstappen kotikisan, kohtahan se mestaruus alkaa olemaan jo varmalla tasolla?

Paljon muutakin mahtuu tähän urheiluviikkoon, seuraavalla viikolla mennään jo täysiä esimerkiksi CHL-kaukaloissa eikä siihen Liigankaan alkuun ole enää paljon aikaa. Luonnollisesti jalkapallossa eurosarjat pyörivät niin ikään täysillä.