parhaat vedonlyöntisivut

Viikkokatsaus 29.5. – 4.6.2023

Tälläkin viikolla on tarjolla melkoinen rautaisannos urheilua eri muodoissa. Ja tietenkin näistä isommista ja pienemmistä tapahtumista löytyy myös mukavasti suoratoistoa ja TV-lähetyksiä, vedonlyönnin kohteita unohtamatta!

Jääkiekkoa!

Jääkiekon MM-kisat ovat takanapäin ja vielä riittää rapakon takana jännitettävää. NHL:n Stanley Cupin finaalit pelataan tällä kertaa Florida Panthersin ja Vegas Golden Knights / Dallas Starsin välillä. Ensi yönä on Vegasin ja Dallasin välinen kuudes peli, mahtaako tämä mennä seiskapeliin? Aineksia toki on!

Dallas – Vegas, 2.22 – 4.25 – 2.70 (iBet)

Jalkapalloa!

Jalkapallossa ollaan Eurosarjojen päätöksissä ja keskiviikkona nähdään mm. Eurooppaliigan finaalipeli. Lauantaina puolestaan nähdään Englannin FA Cupin finaalipeli. Mestarien Liigan finaali on sitten 10.6. ja Valioliigahan loppui tuossa sunnuntaina 28.5. ja Bundesliigan viimeinen pelipäivä oli 27.5.

  • Ligue 1 viimeinen kierros la 3.6.
  • La Ligan viimeinen kierros su 4.6.
  • Serie A:n viimeinen kierros su 4.6.

Keskiviikkona huipentuu Eurooppaliiga!

Sevilla – AS Roma, 2.72 – 3.00 – 2.98 (iBet)

Rallia!

Seuraava Rallin MM-osakilpailu ajetaan loppuviikosta. Vuorossa on nyt Sardinian ralli ja suomalaisittain odotukset ovat taas korkealla. Rallia tarjolla Cmoren suoratoiston kautta torstaista sunnuntaihin.

Voittaako Kalle? Voittokerroin toiseksi pienin, 3.75! (iBet)

Formulaa!

Formuloita Espanjasta! Heti Monacon jälkeen suunnataan Espanjaan ja sunnuntaina ajetaan jo kauden kahdeksas kilpailu. Tällä kertaa vuorossa siis pieniä uudistuksia kokenut Barcelonan rata!

Max Verstappen ja Red Bull näyttävät jo tässä vaiheessa vievän koko paketin, mutta muitakin vaihtoehtoisia vetoja löytyy. Miten käy kauden aikana Pierre Gasly – Esteban Ocon taistossa? 2.00 – 1.72 kertoimet (iBet)

Tennistä!

Ranskan avoimet eli Roland Garros -turnaus starttasi sunnuntaina ja tätä herkkua on tarjolla koko tämä ja seuraava viikko, finaalipäivänä on 11.6. Näistä matseista on mainiosti vedonlyöntikohteita ennen otteluita ja luonnollisesti myös otteluiden aikana livevedonlyönnissä.

Carlos Alcaraz suurin ennakkosuosikki, kerroin 2.60 (iBet)