parhaat vedonlyöntisivut

Viikkokatsaus 3.-9.7.2023 – Heinäkuu tarjoaa kivasti sporttia!

Heinäkuun ensimmäinen kokonainen sporttiviikko tarjoaa mukavasti sporttia ja tästähän se vauhti vaan kiihtyy kohti syksyä. No, eipä mietitä vielä syksyä vaan eletään kesää ensin! Tällä viikolla tarjolla taas valtavasti sporttia, kotimaiset palloilusarjat käynnissä, tenniksessä Wimbledonin suurturnajaista, Tour de Francea, Formuloita Silvestonesta ja yleisurheilun Motonet GP:täkin parin osakilpailun verran! Ja kamppailulajien ystäville tarjolla UFC 290 lauantain ja sunnuntain välisenä yönä!

Wimbledonissa hakataan karvapalloa

Wimbledonissa pelataan alkukierroksien pelejä kiihtyvällä tahdilla ja yllätyksiä nähdään taatusti. Ota livestreamit haltuun ja muista betsata näitä matseja vaikka livevedon kautta. Tylsemmästäkin tennis-matsista saa ihan erilailla irti!

Tour de Francen ensimmäinen viikko

Tourilla on pörrätty ensin Espanjassa ja pikku hiljaa siirrytään nyt Ranskan puolelle. Tarjolla on taas valtavaa ketjunpyöritystä Peter Selinin selostamana Eurosportin ja Dicoveryn kanavien kautta. Pyöräilyn kokonaiskisan voiton lisäksi voi lyödä vetoja päivittäisistä etapeista ja tietty myös muistakin paidanhaltijoista!

Formula 1 Silverstone

Itävallan GP tuskin jätti sprintteineen ketään ihan kokonaan kylmäksi, mitä mahtaa tapahtua Silverstonen radalla? Onhan täällä nähty aikaisemmin isoakin räimettä ja rytinää, nyt ne vetohousut jalkaan ja kannustamaan oma suosikki hyville sijoille. Tsekkaa vaikka lähempänä kisaa mitä kaikkea iBet-tarjoaa kaikelle Formula 1 -kansalle!

Iso-Britannian GP 7.-9.7.2023

Perjantai 7.7.

  • 14:30 – 15:30 Vapaat harjoitukset 1
  • 18:00 – 19:00 Vapaat harjoitukset 2

Lauantai 8.7.

  • 13:30 – 14:30 Vapaat harjoitukset 3
  • 17:00 – 18:00 Aika-ajot

Sunnuntai 9.7.

  • 17:00 Iso-Britannian GP

Motonet GP:tä Joensuusta ja Oulusta!

Keskiviikkona ja lauantaina tarjolla jälleen kotimaista yleisrheilua Motonet GP:n muodossa. Keskiviikkona on Joensuun vuoro ja lauantaina sitten otellaan Oulussa.

Nämä ja paljon muuta luvassa tällä viikolla. Tsekkaa urheilutapahtumat 2023 kalenteri ja selaa meidän striimiaikataulua ja pysyt parhaiten kärryillä tämänkin viikon urheilutapahtumista. Muista että voit lisätä tapahtumat omaan kalenteriisi muistutuksen kera – näin et missaa parhaita urheilutapahtumia!