parhaat vedonlyöntisivut

Viikkokatsaus 31.10. – 6.11.2022 – Sporttia riittää!

Urheilua ja otteluita riittää tällekin viikolle todella runsaasti. Monet isommat sarjat ovat käynnissä niin jääkiekon kuin jalkapallon puolella, jo pelkästään näissä pelataan valtavia määriä otteluita. Isoimpana tapahtumana tällä viikolla jalkapallon parista on luonnollisesti Mestarien Liigan alkulohkon viimeiset pelit, vielä on muutamia paikkoja ja sijoituksia jaossa! Kaksi parastahan menee alkulohkoista Mestarien Liigan pudotuspeleihin, mutta lohkokolmosiakin odottaa paikka Euroopan liigan pudotuspeleissä. Eurooppaliigan alkusarjan viimeinen ottelukierros on torstaina ja myös HJK pääsee päättämään oman urakkansa.

Liigassa, SHL:ssä ja Sveitsin liigassa pelataan paljon kovia matseja ja Karjala-turnaus odottelee sitten seuraavana viikonloppuna, 10.-13.11. Liigassa nähdäänkin 5.11. viimeinen kierros, jonka jälkeen ollaan 1,5 viikkoa tauolla. Lauantain kierrokselta lähetetään myös ilmaispelinä KooKoo – Ilves kello 16:00 alkaen. Tuttuun tapaan lähetykset Cmorelta.

NHL:ssä katsojia hemmotellaan etenkin viikonloppuna kun tarjolla on taas mitä hienoimpia otteluita parhaaseen katseluaikaan. Ja kannattaa tsekata parhaimmat vedonlyöntisivut mitä niillä on näihin tapahtumiin tarjolla.

Talvilajit käyntiin

Viikonloppuna startataan myös Mäkihypyn maailmancup Puolan Wislasta, nouseeko Suomi tällä kaudella aallonpohjasta? Viaplayn laaja kattaus erilaisten talvilajien lähetyksiä luvassa tälläkin kaudella. Tutustu Viaplay Talvi -ohjelmistoon!