parhaat vedonlyöntisivut

Viikkokatsaus 31.7.-6.8.2023

Ja taas mennään uutta viikkoa! Tällä viikolla mm. jalkapallon Mestarien Liigan karsintojen 2. kierroksen 2. osaottelut. Valioliigassa alkaa olemaan jo startin paikka, mutta sunnuntaina on vielä Community Shield ottelun (Manchester City – Arsenal) vuoro, itse Valioliiga starttaa sitten seuraavan viikon perjantaina! Futiksen ystäville kuitenkin seurattavaa jo tälle viikonlopulle kun Englannin kakkosliiga eli Championship starttaa. Oivallisia pelejä luvassa myös sieltä!

Eikä nyt unohdeta tiistaina ja keskiviikkona jatkuvia Mestarien Liigan karsintoja! HJK mukana!

Suomen WRC Ralli!

Suomen ralli, Jyväskylän suurajot ja viralliselta nimeltään Secto Rally Finland ajetaan taas elokuun ensimmäisenä viikonloppuna. Tapahtumaa riittää aamuista iltoihin ja tällä kertaa myös YLE näyttää koko lystin. Ja toki myös se kulttimaineen saanut Ralliradio on mukana! Tsekkaa tarkemmat tiedot Ottelut.com MM-ralli ennakosta!

SM-viikko 3.-6.8.

SM-viikkoa vietetään Lahdessa 3.-6.8. ja siellä riittääkin runsaasti taas ohjemaa paikan päältä tai YLEn kanavilta seurattavaksi. Tsekkaa televisioitava ohjelma YLE Areenan sivuilta kohdasta ”Tulevat”.

Pitsiturnaus 4.8.2023

Pitsiturnaus avaa jälleen Liigakauden. Tämä etkoturnaus ei todellakaan ole mitään raumalaista nypläystä vaan turboahdettua minipelailua. Tällä kertaa mukana myös Keravan… tai siis Helsingin Jokerit! Mikä jengi vie tällä kertaa Knypyl-pystin?

Koripalloa: Suomi – Liettua perjantaina!

Muista myös Susijengin pelit ennen MM-kisoja. Suomi – Liettua perjantaina!