parhaat vedonlyöntisivut

Viikkokatsaus 8.-14.5.2023

Tätä viikkoa onkin jo monet odottaneet. Perjantaina starttaa odotetut Jääkiekon MM-kisat, mutta sitä ennenkin saamme nauttia mm. Mestarien Liigan välierien ensimmäisistä osista tiistaina ja keskiviikkona ja viikonlopun aikana tarjolla on myös reipasvauhtinen Portugalin ralli! Eikä unohdeta kaksipyöräisten rallia mikä on jo käynnissä, Giro d'Italia tarjoaa koko tämänkin viikon huimia hetkiä!

Jääkiekon MM 2023 alkaa!

Tänä vuonna jääkiekon MM-kisat järjestetään taas Suomessa, toki toisena järjestäjänä on Latvia. Otteluita pelataan alkusarjassa 4-6 per päivä ja tämän viikon lauantai on tuollainen kuuden pelin setti. Ensimmäiset pelit jo kello 12:20, seuraavat sitten 16:20 ja iltapelit 20:20! Tässä Suomen pelit tämän vuoden jääkiekon MM-kisojen alkusarjassa, tiivistä tekemistä!

  • Pe 12.05. 16.20 Suomi – USA
  • La 13.05. 20.20 Suomi – Saksa
  • Ma 15.05. 20.20 Suomi – Ruotsi
  • Ke 17.05. 20.20 Suomi – Ranska
  • Pe 19.05. 16.20 Suomi – Unkari
  • La 20.05. 16.20 Suomi – Itävalta
  • Ti 23.05. 20.20 Suomi – Tanska

Kaikki Suomen matsit MTV3 ja Sub-kanavilta, kaikki kisojen pelit Cmoren suoratoistosta. Kyllähän se voittaja joku näistä on, mutta mikä? Suomi? Kelpaa. Kertoimet Excitewin-sivustolta.

Mestarien Liigan välierät starttaa tiistaina ja keskiviikkona

Neljä parasta joukkuetta on selvillä ja nyt on vuorossa välierät. Kaksiosaisten sarjojen ensimmäiset pelit pelataan tällä viikolla ja viikon päästä jatketaan näiden tulosten perusteella. Finaali tullaan pelaamaan sitten 10.6.2023 Istanbulissa. Kaikki ottelut suorana Cmorelta.

AC Milan – Internazionale
Real Madrid – Manchester City

Muistetaan myös Eurooppaliigan välierät, niitä pelataan tuttuun tapaan torstaina. Nämä ottelut Viaplayn ja Vsportin kanavien kautta.

Portugalin MM-ralli 11.-14.5.2023

MM-rallikalenterin viides osakilpailu ajetaan Portugalissa toukokuun puolessa välissä. Tarjolla on taas vauhdikasta menoa mukavin suomalaishöystein ja Cmore näyttää nämä karkelot alusta loppuun. YLE on myös hieman mukana tunnelmassa. Tämän rallin jälkeen ajetaankin sitten Italiassa 1.6. alkaen ennen siirtymistä huimaan Kenian ralliin, joka starttaa 22.6.

Giro d'Italiassa huimaa ketjunpyöritystä!

Girossa vuorossa on ensimmäinen kokonainen viikko ja matka jatkuu huimissa puitteissa ympäri Italiaa. On aika-ajoa, tasamaasto, mäkiä, kukkuloita ja vuoriakin. Katso kertoimet kisaan ja betsaa vaikka päivän voittajaa. Kisat Eurosportin ja Discovery+ streamien ja kanavien kautta, tietenkin Peter Selinin selostamana!

Tsekkaa Excitewinin kertoimet tähän ja tuleviin päiviin! Mielenkiintoisia head-to-head vetoja tarjolla!