parhaat vedonlyöntisivut

Vueltassa tänään raateleva loppunousu – huomenna on lepopäivä

Espanjan ympäriajo, La Vuelta tarjoaa tänään yhden sen raskaimmista etapeista. Ei kilometrimäärä ole kuin reilut 150 kilometriä, mutta raateleva loppunousu karsii nyt pojat miehistä ja jyvät akanoista. Kyseessä on etappi numero 15, Martos – Sierra Nevada. Varsinkin etapin jälkimmäinen puolisko, Hoya de la Moran nousu tulee olemaan todellinen puukonisku monelle pyöräilijälle. Monelle katsojalle pelkkä mäen kävely tekisi tuskaa. Tuskaa on nähty myös tämän vuoden Vueltalla, valitettavasti!

15. etappi tänään kello 14:00 – 19:00 Discovery+ palvelun ohjelmatietojen mukaan!

Etappiin kuuluu kolmoskategorian, 6.8km pitkä nousu, jonka keskijyrkkyyn on 4.5%. Tässä noustaan 940 metriin. Ykköskategorian nousussa Alto Del Purchessa on luvassa 9,1km nousu keskijyrkkyydeltään 7,6%. Tässä noustaan jo 1490 metriin saakka merenpinnasta. Loppunousu, Sierra Nevada. Alto Hoya De La Mora. Monachil on 19.3 kilometriä pitkä nousu, jonka keskijyrkkyys on 7,9%. Tuskaa lisää se, että nousun ylhäällä ollaan peräti 2512 kilometrissä, se syö jo tehokkaasti happivarantoja.

Tuttuun tapaan tämänkin etapin näyttää livenä Eurosport ja Discovery+ suoratoistopalvelu.

Maanantaina on lepopäivä

Vueltalla pidetään maanantaisin lepopäivä ja ansaittu sellainen on tässäkin kohtaa edessä. Tämän jälkeen alkaakin viimeinen viikko, ja viikon päästä sunnuntaina juhlitaan jo Vueltan voittajaa? Kuka se tällä kertaa on? Tsekkaa tuoreimmat kertoimet useammalta eri vedonlyöntisivustolta!