parhaat vedonlyöntisivut

Vuoden ensimmäinen päivä täynnä sporttia – päivä huipentuu upeaan NHL-kattaukseen!

Vuosi 2022 on jo ihan ovella ja urheilua on alkavana vuonna luvassa striimin ja TV:n täydeltä! Penkkiurheilijaa hemmotellaan mm. Pekingin olympialaisilla ja useilla muilla huikeilla arvokisoilla käynnissä olevia sarjoja unohtamatta.

Vuoden ensimmäinen päivä on monelle palautumista uuden vuoden juhlinnasta. Sohvapäivää voi piristää nauttimalla heti aamutuimaan maastohiihdolla, kun 10:30 alkavat jo Obersdorfin sprintin karsinnat miehillä ja naisilla. Ovatko parhaat suomalaiset edelleen rakettikunnossa?

Suksiurheilun suurkuluttajille on tarjolla sitten kello 14:55 legendaarinen mäkiviikon Garmisch-Partengirchenin osakilpalu, miten käy mittelyssä tällä kertaa? Ja jos tämä ei vielä riitä, on myöhemmin illalla luvassa myös naisten mäkihypyn maailmancupia Ljubnosta.

Valioliigassa mielenkiintoisia pelejä

Valioliigan ja jalkapallon ystäville on tarjolla huippuluokan vääntöä pisteistä, sillä iltapäivällä Arsenal saa vieraaksi Manchester Cityn ja myöhemmin samana päivän on tarjolla Teemu Pukin Norwichin vierailu Leicesterin kotiareenalle, Tottenhamin retki Watfordin vieraaksi, Manchester Unitedin vieraspeli Newcastlea vastaan ja vielä illan päätteeksi Crystal Palacen ja West Hamin kohtaaminen kello 19:30 alkaen. Toki sillä oletuksella, että nämäkin matsit päästään pelaamaan.

NHL:ssä juhlapöytä katettuna

Nyt kun nuorten U20 MM-kisat on peruttu, katseet kiinnittyvät jälleen NHL-kiekkoon. Mikäli sarjassa päästään pelaamaan suunnitelmien mukaisesti, vuoden 2022 ensimmäinen päivä tulee olemaan melkoisen mahtava päivä faneille. NHL:n pelit Primetime-aikaan ovat suhteellisen harvinaisia, mutta nyt tykitetään. Ohjelmassa ovat nämä pelit:

  • 20:00 Columbus Blue Jackets – Carolina Hurricanes
  • 20:00 Florida Panthers – Montreal Canadiens
  • 20:00 Boston Bruins – Buffalo Sabres
  • 21:00 Nashville Predators – Chicago Blackhawks
  • 21:00 New York Islanders – Edmonton Oilers

Eikä ralli lopu suinkaan tähän, sillä yöllä otteluohjelmassa ovat mm. Toronton ja Ottawan kohtaaminen, Minnesotan ja St. Louisin peli. Seattle Kraken saa Vancouverin vieraaksi ja Los Angelesissa kohtaavat Kings ja Philadelphia Flyers.