parhaat vedonlyöntisivut

Wimbledonin tennisturnaus 3.-16.7.2023

Legendaarinen Wimbledonin tennisturnaus otellaan jälleen heinäkuun alkupuolella. Satoja otteluja tullaan pelaamaan 3.-16.7.2023 ja jo ennen turnausta on pelattu melkoinen määrä erilaisia karsintaotteluja eri sarjoihin. Turnauksesta on tarjolla valtava määrä eri striimejä mm. Eurosportin ja Discovery+ palvelun kautta.

Isoin mielenkiinto on luonnollisesti miesten ja naisten kaksinpeleihin, toki myös nelinpelien parhaat pelit kiinnostavat. Tennis on erinomainen vedonlyöntilaji ja tennis on yksi parhaimmista jos ei nyt ihan parhain laji lyödä livevetoja.

Se miten paljon otteluita tämän tapahtuman aikana pelataan, on monelle yllätys. Wimbledonin virallisilta sivuilta voit käydä kurkkaamassa alustavan aikataulun, mitä kaikkia matseja sinä aiot katsella?

Miesten mestaruutta puolustaa Novak Djokovic, miesten nelinpelin mestarit ovat ennen turnauksen alkua Matthew Ebden / Max Purcell. Naisten puolella hallitseva mestari on Elena Rybakina ja nelinpelimestarit ovat Barbora Krejcikova / Katerina Siniakova.

Wimbledon naisten kaksinpeli 2023 kertoimet

Kertoimien perusteella luvassa on ns. kolmen kauppa, mutta yllätyksiä nähdään varmasti. Löytyykö molemmat finalistit tästä Mobilebetin kerroinlistasta?

Wimbledon miesten kaksinpeli 2023 kertoimet

Miesten suurin suosikki on todella kokenut Novak Djokovic. Vai tuleeko sieltä nuoruuden innolla nuoremmat ohi? Kovia kertoimia olisi ainakin tarjolla Mobilebetin listoilta.

Jokainen vedonlyöntisivusto tarjoaa näihin peleihin kattavasti kertoimia, joten vertaileminen kannattaa. Ja muista että livevedonlyönnistä voit napsaista erinomaisia kertoimia, lajituntemustasi hyödyntämällä!