parhaat vedonlyöntisivut

Barcelona vaarassa pudota Mestarien liigasta jo alkulohkovaiheessa

Eilinen Mestarien liiga -peli Benficaa vastaan ei edennyt Barcelonan kannalta suotuisasti. Pelin lopputulos oli 0-0, minkä vuoksi Barcelonan Mestarien liiga -matka saattaa tyssätä päätöskierroksella peliin Bayern Münchenia vastaan.

Lissabonilainen Benfica on vielä tällä hetkellä Barcelonaa kaksi pistettä jäljessä, mutta seuraavassa pelissään joukkue kohtaa lohkon jumbosijaa hallussaan pitävän Kiovan Dynamon.

Tiistaina pelatussa ottelussa pallo kävi kertaalleen molempien joukkueiden maaleissa, mutta kumpaakaan maalia ei hyväksytty. Ensin Barcelonan Ronald Araujo sai pallon Benfican maaliin 84. minuutilla, mutta tilanne oli paitsio.

Seuraavaksi Benfican Nicolas Otamendi sai kulmapotkun jälkeen syötön rangaistusalueen rajalle, ja potkaisi pallon Barcelonan verkkoon yläriman kautta. Tuomaristo kuitenkin tulkitsi pallon käyneen päätyrajan ulkopuolella ja hylkäsi maalin.

Myös muiden Mestarien liiga -joukkueiden peli yskähteli. H-lohkossa Juventus hävisi Chelsealle 4-0, mutta molemmat joukkueet selviävät silti ongelmitta lohkostaan jatkoon.

Katso kaikkien jalkapallo-otteluiden aikataulut ja kanavat Ottelut.com:stä.