parhaat vedonlyöntisivut

Bosnia ja Hertsegovina ennakkosuosikkina Huuhkajia vastaan

Huuhkajien neljäs ottelu lyhyen ajan sisään vie joukkueen pelaamaan Bosnia ja Hertsegovinaa vastaan. Kolme aikaisempaa ottelua ovat tuoneet tasapeli, voiton ja tappion, tuosta kolmikosta tästä otteluista voisimme tuon keskimmäisen ottaa mieluiten.

  • Tiistaina 14.6.2022
  • Bosnia ja Hertsegovina – Suomi
  • Kello 21:45

Bosnia ja Hertsegovina on kuitenkin iso suosikki ja vedonlyöntikertoimet ovat tässä pelissä esimerkiksi iBet-vetofirmalla 2.00 – 3.50 – 4.00, joten kotijoukkue on se iso suosikki. Melkoista meininkiä oli tarjolla n. vuosi sitten Kööpenhaminasta.

Kyseessä on lohkon kärkikamppailu, sillä Bosnia ja Hertsegovina ei ole näissä peleissä vielä hävinnyt yhtään peliä, se on lohkon kärjessä viidellä pisteellä, yhden voiton ja kahden tasurin turvin. Suomen saldo siis neljä pinnaa, yhden voiton ja yhden tasurin myötä. Montenegron 4 pistettä ja Romanian 3 pinnaa pistävät tämännkin lohkon varsin tasaiseksi. Tämänkin takia Huuhkajilla olisi tässä kyllä iso paikka nousta lohkokärkeen, mutta se vaatisi kesäkuun parhaan pelin.

Minkälaisella kokoonpanolla Suomi otteluun lähtee? Nyt tarvitaan jotain uutta ja tehokkaampaa, pallonhallinta ei riitä. Nappaako Huuhkajat pisteen vai kolme? Ottelun näet Ylen kanavilta ja YLE Areenasta tiistaina 14.6.2022.

22ma23ti24ke25to26pe27la28su29ma30ti1ke2to3pe4la5su

Ei tiedossa olevia otteluita lähiaikoina.

Näytä kaikki ottelut