parhaat vedonlyöntisivut

Breaking News: Kaikki urheilulähetykset yhden palvelun alle!

Urheilun ystäville on kerrottavana upeita uutisia. Jo vuosia olemme joutuneet tilaamaan useampia kanavapaketteja jotta olemme voineet seurata kaikkia mahdollisia lajeja. On Cmorea, Viaplaytä, Discovery+ -palvelua, RuutuPlussa, YLEn palvelut, Veikkaus TV:tä ja Eurosportia. Nyt se kaikki muuttuu ja hintakin on suorastaan naurettavan halpa!

EU:n sportstream direktiivi voimaan tänään 1.4.2023

Tänään kuitenkin astuu voimaan huhuttu striimidirektiivi, joka takaa kaikille urheilun ystäville mahtavan palvelun – kaikki mahdollinen urheilu siirtyy saman toimijan alaisuuteen. Koko Euroopan ja EU:n kattava palvelu on nimeltään EUROLIVESTREAM ja tämä palvelu on otettavissa käyttöön pankkitunnusten kanssa, ihan kuin pikakasinolle tunnistautuisit.

EU lähetti aiheesta tiedotteen kaikille uutiskanaville jo viime viikolla, mutta uhkasakon turvin tätä tietoa ei saanut julkaista kuin vasta tänään, 1.4.2023.

Jatkossa siis jokaisessa EU:n maassa on oma EUROLIVESTREAM -palvelu, joka tuo televisioon 10 kanavaa ja kattavan livestream palvelun verkkoon. Käytännössä näet tämän palvelun kautta siis ihan kaikki mahdolliset urheilut joita vaan nettiin striimataan, pesäpallosta vaikkapa Portugalin pääkaupungissa Lissabonissa pelattavaan pihashakkiturnaukseen.

Kaikki tämä kympillä per henkilö!

Moni voisi kuvitella että tämä ei tule mikään halpa palvelu olemaan, mutta tämä on väärä olettamus. Kyseinen palvelu tulee maksamaan 10 euroa per kotitalouden henkilö, eli yksinasujat maksavat 10 euroa kuussa ja neljän hengen perhe maksaa palvelusta halutessaan 40 euroa. Alle 10 -vuotiaista ei kuitenkaan mene maksua.

Aikaisemmilla hinnoillahan tämä superpaketti tulisi maksamaan reilusti yli 100 euroa, joten EU on tässä tullut reippaasti vastaan. EU-tukea on tälle projektille luvassa seuraavan 10 vuoden ajan.

Vedonlyöjjille tämä palvelu tulee todella tarpeeseen ja isoimmat vedonlyöntisivustot ovatkin integroineet tämän palvelun jo omaan livestream-osastoonsa. Jatkossa voit katsoa livenä ja betsata ihan mistä lajista tahansa!

Jatkossa myös Formula ykköset – kympillä!

Mestarien Liigaa, MM-lätkää ja Formuloita samasta paikasta!

Uudistusta on valmisteltu koko alkuvuosi ja nyt on kaikki valmista. Antennissa kanavat löytyvät kanavapaikoista 165 alkaen, kaapelissa 1010 kanavasta alkaen löytyy jo streameja! Ja osoitteessa eurolivestream.fi on tarjolla jo varsin helppokäyttöinen käyttöliittymä eri lajien livestreameihin. Samoilta sivuilta voit ladata myös oman sovelluksen mobiililaitteille.

Palvelun Suomi-johtaja, A-P Rilli kommentoi meille palvelua seuraavasti: ”Olemme joutuneet vähän salassa valmistelemaan tätä palvelua kaikkien suomalaisten iloksi. Nyt se on kuitenkin julkista, joten on helpottavaa että saamme vihdoinkin lanseerata palvelun kaikkiin EU-maihin yhtä aikaa. Koekäyttö on sujunut todella hyvin, joten nyt voivat kaikki maksutv:n tilaajat tämän palvelun pariin. Urheiluhullu kansa saa vihdoin sen josta olemme vuosikymmenet unelmoineet”.

Haalandin kaikki maalit jatkossa saman palvelun kautta!

Kokeilimme itsekin palvelua ja sivusto näyttää varsin mainiolle. Ensimmäinen stream lähti tosin hieman nykivästi liikkeelle ja parhaillaan sieltä tuli mainos jossa mainostettiin Aprillia -yhtyeen ”Silliä & Kuumaa kuravettä” -singleä. Tämän päivän hitti, otaksumme.