parhaat vedonlyöntisivut

Dartsin PDC Cazoo World Darts Championship finaali tänään!

Huimat darts-kisailut saavat tänään taatusti arvoisensa päätöksen, kun Michael ”Green Machine” van Gerwen ja Michael ”Bully Boy” Smith kohtaavat toisensa finaalimittelössä. Eilen iltasella nähtiin upea ja tasaväkinen Michael Smithin ja Gabriel Clemensin välierä ja sitten todellinen Dimitri Van den Berghin nöyryytys MvG:n järjestämänä. Mitä mahtaakaan olla luvassa tänään?

Pohjois-Lontoossa sijaitseva Darts-Mekka Alexandra Palace eli Ally Pally on tänäänkin viimeistä paikkaa myöden täynnä ja meteli on sen mukaista. Onko se Green Machine vai Bully Boy kun tämän vie?

van Gerven suursuosikki

Jälkimmäisessä välierässä selvää jälkeä vastustajastaan tehnyt van Gerven on PDC World Champonship finaalin iso suosikki. Green Machine on saanut vedonlyöntitoimistoilta voittokertoimeksi ainoastaan n. 1.30 kun Michael Smithin kerroin huitelee 3.40 huudeille. Smithin voitto olisi siis yllätys ja vedonlyöjille tuottoisa. Nämä kertoimet Tonybetiltä.

Matsista voi lydä myös muilla tavoilla vetoa, erätasoitus +2.5 / -2.5 betsillä kertoimet on saatu suhteellisen tasan 1.82 – 1.96 Tonybetiltä. Entä montako 180 pinnaista nähdään finaalissa yhteensä? Alle 30.5 kappaletta tarjolla kertoimella 1.95 ja yli 30.5 puolestaan kertoimella 1.83.

Entäpä niitä eriä? Yli 10.5 erää 1.75, alle 10.5 kertoimella 2.05. Finaalissahan vaaditaan seitsemän erävoittoa, välierissä jatkopaikkaan riitti kuusi.

Finaali tänään Elisa Viihde Viaplay suoratoistosta n. klo 22:15 alkaen. Lähetys käyntiin jo kello 22:00. Selostajina läppämestarit Tero Kainulainen & Ville Kuusinen. Jo näiden herrojen shown takia tätä ei nyt vaan voi jättää katsomatta.

Huimaa Darts-huumaa luvassa myös jatkossa!

Myös Suomessa on menossa hurja Darts-buumi ja vähiten tämän kanssa ei taatusti ole tekemistä sillä että Elisa Viihde Viaplay on ottanut isosti koppia tästä lajista ja sen televisioinnista. Ja mikäpä näitä matseja on näytellessä, parasta tikkaviihdettä!

Kevään 2023 lähetyksiä Elisa Viihde Viaplayssä

Alkuvuoden aikana Dartsia on luvassa tuutin täydeltä. Ainakin seuraavat upeat tapahtumat on merkitty yhtiön stream-kalenteriin:

  • Bahrain Darts Masters (Bahrain) 12.-13.1.
  • Nordic Darts Masters (Kööpenhamina) 20.-21.1.
  • Cazoo Masters (Milton Keynes) 27.-29.1.
  • Cazoo Premier Leagua (17 kisapäivää) 2.2. – 25.5.
  • PDC European Tour: Baltic Sea Darts Open (Kiel) 24.-26.2.
  • Cazoo UK Open (Minehead) 3.-5.3.
  • PDC European Tour: European Darts Open (Leverkusen) 24.-26.3.