parhaat vedonlyöntisivut

Leijonat olympiafinaalissa, peli alkaa sunnuntaina klo 6:10!

Suomen Leijonat pelaavat olympialaisten miesten jääkiekon kultamitalista. Ihan parhaalla pelillä ei paikka finaalissa tullut Slovakiaa vastaan, mutta tässäkin maalintekopelissä riitti tällä kertaa kaksi maalia ja ilman tehoja pidetty Slovakian joukkue

Ottelu Venäjän olympiaurheilijoiden joukkuetta vastaan alkaa sunnuntaiaamuna kello 6:10, ja tässä on nyt Suomella huima tilaisuus napata yksi arvostetuimmista olympialaisten kultamitaleista.

Matsihan tulee tuttuun tapaan ilmaiseksi TV5 kanavalla ja jääkiekkostudio aloittaa jo kello 05:30 perkaamaan finaaliottelua. Ottelun voit toki katsoa myös Discovery+ palvelun kautta streamina. Ja sitten illalla torille?

Olympiafinaali vedonlyönti

Jääkiekon olympiafinaaliin saa mukavasti lisäjännitystä vedonlyönnin avulla. Jokainen vedonlyöntiyhtiö tarjoaa tähän otteluun mukavasti betsattavaa ja vetomuotoja on taas tarjolla mukavasti.

Suomi lähtee otteluun lievänä ennakkosuosikkina vedonyöntisivustojen kertoimien mukaan, sillä pitkävetokertoimet tähän otteluun ovat 2.35 – 3.75 – 2.65. Nämä kertoimet kuitenkin kertovat myös siitä että ottelusta povataan todella tasaista. Kahdessa välierässä ei pahemmin maaleilla juhlittu, nähdäänkö tässä taas vähämaalinen taisto?

Alle 4.5 maalia koko ottelussa jatkoaika mukaan lukien antaa kertoimeksi 1.85, alle 3.5 maalin peli tuo jo kertoimen 2.38. Tämä veto osuu maaliin esimerkiksi Suomen 3-0 voitolla, 2-1 pelillä tai vaikkapa 1-1 tuloksella ennen jatkoaikaa.

Eihän peli käytännössä vaadi kuin Harri Säterin nollapelin, mutta ihan sama miten se voitto sieltä tulee. Toivottavasti sunnuntaina herätään juhlimaan historiallista olympiakultaa!