parhaat vedonlyöntisivut

Mestarien Liigan karsinnat jatkuvat toisilla osaotteluilla – HJK:lla kova paikka!

Mestarien Liigan karsinnat jatkuvat jälleen tiistaina ja keskiviikkona. Tarjolla on jälleen mielenkiintoisia pelejä ja tietenkin vetokohteita. Kertoimien perusteella HJK:n lento Chämppärissä katkeaa tiistaina ja onhan Viktoria Plzen yksi tämän karsintakierroksen kovimmista joukkueista.

Viktoria Plzen – HJK Helsinki 28.7. klo 20:00

Plzen voitti vierasottelun Helsingissä lukemin 1-2, joten sille toki riittää myös tasapeli tästä ottelusta. Kotijoukkueelle halutaan varmasti tarjota ”leipää ja sirkushuveja”, joten Klubi joutunee melkoiseen myllytykseen Tsekeissä.

Viktoria Plzen – HJK Helsinki
Mestarien Liigan karsintaa
Posido
Kertoimet
Viktoria Plzen1.38
Tasapeli4.45
HJK Helsinki8.00

12 ottelua parissa päivässä

Mestarien Liigan karsinnoissa nähdään kuusi ottelua tiistaina ja kuusi matsia keskiviikkona. Muutamat joukkueet on toki nähty aikaisemminkin pitkällä Mestarien Liigan karsinnoissa ja jopa lohkovaiheessa, mutta eipä näistä moni joukkue tule parhaimmassakaan tapauksessa pelaamaan tämän kauden seuratuimmassa eurooppalaisessa liigassa.

32:sta joukkueesta tiedetään jo nyt 26 joukkuetta, joten vain kuusi joukkuetta tulee selviämään karsintojen kautta itse lohkovaiheeseen.

HJK:n europelit eivät suinkaan lopu tässä tappioon, tappiolla irtoaisi paikka Konferenssiliigan kolmannelle kierrokselle.