parhaat vedonlyöntisivut

Mestarien Liigan välierä 2: AC Milan – Inter

Keskiviikkona laitetaan käyntiin toinen kuuma Mestarien Liigan välieräpari. Myös tässä parissa ne lopulliset ratkaisut tehdään ensi viikolla, mutta mitä mahtaa tapahtua ensimmäisessä osaottelussa? Onko se Milan vai Inter, Italiassa ja Milanossa ainakin jännitetään isosti. Real Madridin ja Manchester Cityn välinen ottelu päättyi 1-1 lukemiin eilen, olisiko tässä hieman samaa kaikua?

Tuttuun tapaan matsi Cmoren kautta.

Cmoren asiantunteva studio varmasti perkaa tämänkin parin varsin puhtaaksi ruodoista (viidessä minuutissa?) ja pääsemme taas nauttimaan kello 22:00 alkavasta pelistä täysin rinnoin. Kumpikin tästä varmasti haluaisi edetä sinne Istanbulin kesäkuun finaaliin, mutta valitettavasti tuon tiketin nurmelle voi luvata vain toiselle joukkueelle. Otteluparin häviäjälle on paikka korkeintana katsomoon.

Tästäkin parista vedonlyöntikohteita riittää ja tänään keskiviikkona ne katseet ovat nimenomaan tässä ottelussa kun nuo Euroviisutkin käydään tiistaina ja torstaina. Toki muitakin futismatseja pelataan, mutta Mestarien Liigan toinen välieräpari kiinnostaa taatusti ympäri maailmaa.

Mestarien Liigan välierä 2:

AC Milanin ja Interin välinen ensimmäinen välierä pelataan siis keskiviikkona kello 22 alkaen. Kertoimien mukaan tämä on Interin heiniä, mutta otteluhan sen sitten lopulta näyttää.

iBetin kertoimien mukaan AC Milan on tosiaan altavastaaja, 3.10 – 3.25 – 2.45 ovat ottelun perus pitkävetokertoimet.