parhaat vedonlyöntisivut

Mike Tyson vs. Jake Paul ottelu toteutumassa 2022?

Nyrkkeilylegenda Mike Tyson on palaamassa jälleen nyrkkeilykehään. Viimeksi vuonna 2020 otellut nyrkkeilyveteraani on eri lähteiden mukaan (esim. Talksport) tekemässä paluun vielä vuoden 2022 puolella.

Vastustajana nähdään mitä todennäköisemmin Youtube-starana maailmanmaineeseen noussut Jake Paul. Herra on kuitenkin ehtinyt nyrkkeilykehässä otella jo 5-0 tulokset ja viimeksi joulukuussa Tyron Woodley kaatui melkoisen brutaalilla tavalla. On siellä muutakin tehty kuin puhuttu mikkiin.

Jake Paul on aiemmin vieraillut mm. Mike Tysonin nyrkkeilypodcastissa (Hot Boxin) ja Tyson oli udellut mahdollisuutta otella Jaken tai hänen veljensä Loganin kanssa. Jo aiemmin on huhuiltu että Tyson ottelisi juuri Logania vastaan, mutta ilmeisesti tämä matsi on nyt toistaiseksi kuopattu ja haetaan hieman rahallisesti kovempaa taistoa.

Raha ratkaisee?

Ottelu olisi määrä otella Las Vegasissa ja rahasumma, josta puhutaan tuon ottelun kohdalla on 36 miljoonaa dollaria. Eri lähteiden mukaan kyseisestä ottelusta olisi olemassa jo suulinen sopimus ja enää olisi sovittavana rahasumman jakoprosentit ja raapustettava nimet alle viralliseen sopimukseen.

Molempien herrojen leirit tietenkin tässä vaiheessa vielä kieltävät koko ottelun suunnittelun. Viime vuoden marraskuussa Tyson kuitenkin vihjaili palaavansa kehään tämän vuoden helmikuussa erikoisottelussa. Olisiko kyse jo tuolloin ollut tästä ottelusta?

Jäädään odottelemaan virallisia tietoja ottelun toteutumista ja sitä että Viaplay tarjoaa ottelun kanavillaan jopa Pay-per-view menetelmällä. Tuosta showsta voisi ilomielin jotain maksaakin!

Sitä ennen voi Viaplayltä käydä katsomassa vaikkapa Rocky-leffoja tai vaikkapa Viaplay Originals sarjan Eva.

https://www.youtube.com/watch?v=d0huBLVvPj0