parhaat vedonlyöntisivut

Robert Heleniuksen megaottelu varmistui – nousee kehään 15.10.

Pitkään huhuttu Robert Heleniuksen megaottelu toteutuu. Ottelu järjestetään lokakuun 15. päivä ja ottelussa vastaan tulee nyrkkeilyn supertähti, Deontay Wilder. Ottelu on määrä käydä Yhdysvalloissa, Brooklynissä sijaitsevassa Barclays Centerissä.

Deontay Wilder – Robert Helenius 15.10.2022

Todennäköisesti seitsennumeroisen ottelupalkkion ottelusta kuittaava Helenius on unelmansa äärellä. Iso ottelu, johon on tähdätty. Ja mikäli tästä vielä se voitto heltiäisi, edessä voisi toki olla vieläkin isompi ottelu. Todennäköisesti Heleniuksen ottelupalkkio on seitsennumeroinen summa, mutta toki tästä sitten menee siivuja sinne ja tänne.

Maaliskuussa 2020 Helenius voitti samaisella areenalla edellisen vastustajansa ja on toiminut Wilderin sparraajana. Vastustajan lyönnit on siis tiedossa. Wilderilla alla on nyt kaksi tappiota, vastustajana toki yksi sarjan parhaimmista, Tyson Fury. Wilder on WBC-liiton mestari vuosilta 2015-2020, mutta samanlaista aamiaista tämäkin herra syö, joten onhan tämä nyt voitettavissakin.

Viaplay Pay-Per-View?

Vielä toistaiseksi ei ole tiedossa mikä palvelu ottelun näyttää, mutta vahva veikkaus on Viaplay. Ottelu ei välttämättä kuulu ihan perustilaukseen vaan tämä voisi olla pay-per-view maksun alla. 49,95€ voisi olla villihkö veikkaus ottelun katsomiseen tarvittava euromäärä.