parhaat vedonlyöntisivut

Tiistain 11.4. Mestarien Liigan huippupelit

Kahdeksan parasta tämän kauden joukkuetta on vielä Mestarien Liigassa jäljellä. Tällä viikolla pelataan ensimmäiset ottelut ja heti ensi viikolla jatketaan toisilla osaotteluilla. Nyt olisi mainio hetki laittaa vastustajalle luu kurkkuun!

Eri vedonlyöntisivustot tarjoilevat herkullisen kattauksen kohteita taas näihinkin otteluihin. Tuttuun tapaan nämä ottelut Cmoren suoratoiston kautta.

Benfica – Inter Milano klo 22

Tiistain ensimmäinen taisto on Benfica vastaan Inter. Portugalin ylpeys kohtaa mainiosti pelanneen italialaisseuran. Tässä ottelussa kotijoukkue Benfica on iso ennakkosuosikki, sillä vedonlyöntimarkkina on asettanut kertoimet tähän tapaan: Nämä kertoimet Tonybetiltä:

Benfica – Inter 2.06 – 3.33 – 3.52

Vaikka vierasmaalisääntöä ei enää olekaan, Interille olisi todella tärkeää pitää lukemat maltillisena tässä vieraspelissä. Tonybetillä maalilukemat 1-0, 2-0 tai 3-0 tuovat kertoimen 3.32, 2-1, 3-1 ja 4-1 on sitten tarjolla hieman isommalla kertoimella 5.88.

Manchester City – Bayern München klo 22

Tämä huippuluokan peli voisi olla jopa tämän kauden finaali. Vain toinen voi näistäkin joukkueista jatkaa ja ensimmäisen pelin perusteella voidaan jo päätellä paljon. Onko Erling Haland taas terveenä, tuolloin kentällä voi tapahtua ihan mitä vaan. Pep Guardiolan ja Thomas Tuchelin mielenkiintoinen kohtaaminen.

Manchester City – Bayern München 1.83 – 3.77 – 3.88

Tonybetin kombovedoista löytyy mielenkiintoisia vetomahdollisuuksia, Manchester Cityn voitto + alle 2.5 maalia tarjolla kertoimella 5.25 ja yli 2.5 maalilla 2.52. Kumman valitsisit? Vai yltääkö Bayern voittoon tai tasapeliin? Tasapeli jossa molemmat tekevät maalin on tyrkyllä kertoimella 4.47!