parhaat vedonlyöntisivut

Torstai on toivoa täynnä MM-kisoissa – missä matsissa nähdään isoin yllätys?

Tänään torstaina päästään taas nauttimaan MM-lätkästä neljän ottelun verran. Eihän näistä matseista nyt millään saa mitään hegemonia-pelejä aikaiseksi mutta jälleen on tarjolla aimo annos sitä ”hokia” ja totta kai niitä vedonlyönnin kohteita ovat listat pullollaan. Missä matsissa nähdään se isoin yllätys ja missä ottelussa tehdään eniten maaleja? Alkusarjaa ei nyt enää kovin montaa peliä ole jäljellä, joten taistellaan todella tärkeistä pisteistä.

Unkari – Ruotsi ja Tshekki – Slovenia klo 16:20

Ruotsin pitäisi hoidella Unkari ja Tshekin pitäisi kaataa Slovenia. Näin ainakin paperilla ja todella isoilla kirjaimilla. Tuleeko työtapaturmia ja onko peliin lähdetty takki auki? Se paljastuu yleensä jo ensimmäisessä erässä, mutta eiköhän kumpainenkin ennakkosuosikki tämän klaaraa. Vai klaaraako?

Onko Ruotsi taas matkalla kultaan?

Tanska – Saksa ja Sveitsi – Slovakia klo 20:20

Iltapelien suosikkeina voidaan pitää Saksaa ja Sveitsiä, mutta näissä otteluissa ne joutuvat kyllä selvästi kovemmille kuin iltapäivän suosikit. Tanska voi todellakin voittaa parhaalla pelillään Saksan ja Slovakia voi kaataa uinuvan Sveitsin jos peli oikeasti kulkee. Miten käy matseissa? Suorat lähetykset Cmoren palvelun kautta näihinkin peleihin!

Ottelut omaan kalenteriin – vedot ajoissa kehiin!

Klikkaa ottelulistauksestamme matsit ja tapahtumat omaan kalenteriisi ja pistä muistutus aloitusajankohdasta. Näin ehdit vielä katsomaan viime hetken kohteet ja kertoimet näihinkin otteluihin.

Tsekkaa eri sivustojen kertoimet Jääkiekon MM-kisoihin pääsivun kautta, tai katsasta tästä suoraan Mr Green kertoimet MM2023 kisoihin. Tästä puolestaan pääset William Hillin MM-jääkiekko 2023 kertoimiin.

Loput mainiot vedonlyöntisivustot löydät Ottelut.com sivumme vedonlyöntisivustot -osiosta. Hyödynnä näissä kisoissa myös parhaat vedonlyöntibonukset ja tarjoukset!