parhaat vedonlyöntisivut

Urheilu tänään ja huomenna – viikkokatsaus 3.-9.10.

Jälleen on edessä uusi urheiluviikko ja livelähetyksiä on tarjolla todella runsaasti. Alkuviikosta pääpaino on Mestarien Liigan otteluissa, niin jalkapallossa kuin jääkiekossakin. Jalkapallon Mestarien Liigassa on tiistaina ja keskiviikkona vuorossa kolmannen pelikierroksen pelit, CHL:ssä pelataan 5. ottelukierros. Champions Hockey Leaguessa TPS, Tappara, Jukurit ja Ilves taistelevat kaikki vielä paikasta alkulohkon kahden parhaan joukkoon ja sitä myötä jatkopeleihin. Ja myös NHL saadaan aluille kahdella Prahassa pelattavassa pelissä. Kohta mennään ihan tosissaan! Euroopasta luvassa tänään ja huomenna pari höntsäpeliäkin:

  • SC Bern – Nashville ma 3.10. klo 21:00 Viaplay
  • Eisbären Berlin – San Jose ti 4.10. klo 20:30 Viaplay

Torstaina on fudiksessa luonnollisesti tarjolla Eurooppaliigan väännöt ja mm. HJK pelaa oman ottelunsa, tällä kertaa kotona on vastassa Ludogorets. Viikonloppuna futiskarkelot huipentuvat suursarjojen ottelukierroksiin, mm. Valioliiga tarjoaa upean ottelukierroksen. Tsekkaa kaikki livelähetykset tälle päivälle ja koko viikolle näistä palveluista kalenterimme kautta:

https://twitter.com/1990sF1/status/1454730166366785540

Formula 1 -faneja hemmotellaan viikonloppuna Japanin osakilpailulla. Tosin lähetysajankohdat ovat mallia ”aamupostinkantaja”, mutta kyllähän näitä toki voi katsoa myös jälkilähetyksinä. Ajoissa kannattaa kuitenkin olla vetojen kanssa liikkeellä, katso mitä kaikkea esimerkiksi nämä betsiyhtiöt tarjoavat tälle viikolle. Hyödynnä myös upeat tervetuliaistarjoukset näillä sivustoilla jos et vielä ole rekisteröitynyt tai pelannut pikana.

Viikkoon toki mahtuu paljon tennistä ja golfia, koko ajan pyörivät myös pyörät erilaisissa pyöräilytapahtumissa. Moottoriurheilussa päästään nauttimaan Supebike -osakilpailusta Portugalin Algarvesta ja DTM-autoilua on luvassa Saksan Hockenheimringiltä. NASCARin ystäville on tarjolla osakilpaiu Charlotte Motor Speedway -radalta. Rallin MM-sarjassa juhlitaankin sitten Kalle Rovanperän ja Jonne Halttusen upeaa maailmanmestaruutta, joka varmistui hyvissä ajoin.