parhaat vedonlyöntisivut

CHL:n kaksiosaiset välierät käyntiin tiistaina!

CHL:n eli Champions Hockey Leaguen välierät startataan tiistaina. Suomalaisittain näissä peleissä kiinnostaa isosti etenkin Tapparan menestys, mutta kyllähän myös muiden suomalaispelaajien otteet kiinnostaa.

Tappara – EV Zug

Tappara lähtee otteluun ja ottelupariin suosikkina. Kertoimet tässä pelissä ovat esimerkiksi iBet peliyhtiöllä 2.21 – 4.10 – 2.75. Kotiottelussa olisi hyvä latoa tarvittavat maalit Zugin verkkoon, mutta helppoahan se ei tule missään nimessä olemaan, ei Zugikaan arvalla näin pitkälle ole selvinnyt.

Tapparan Niko Ojamäki on kymmenessä pelissä väsännyt hienosti tehot 6+4, joten sinne ollaan asettelemassa ratkaisijan viittaa isosti. Toki maalivahti Christian Heljangoltakin odotetaan mahtipeliä.

EV Zugin selkeä ykköspyssy on ollut Jokereissa vielä viime kaudella pelannut Brian O'Neill. Hän on puolestaan tehoillut 10:ssä ottelussa tehot 6+11. Tämän miehen joutuu Tappara laittamaan erikoisvartiointiin. Silmiinpistävää on myös se, että molemmat EV Zugin maalivahdit ovat päästäneet alle 1.5 maalia per matsi. Leonardo Genonin ja Luca Hollensteinin torjutaprosentit ovat molemmissa n. 93.5 % luokkaa.

Frölunda – Luleå

Ruotsalaisjoukkue nähdään tämänkin kauden CHL-finaalissa. Se varmistui kun välieräpariksi saatiin Frölunda – Luleå. Tässä ensimmäisessä ottelussa Frölunda on suosikki, kertoimet iBetillä ovat pitkävedossa 2.08 – 4.10 – 3.00.

Frölundassa on suomalaisväriä, sillä Jere Innala on CHL:n joukkueen pistepörssissä kolmosena tehoin 5+4. Ykkösenä on Suomessakin nähty Ryan Lasch, joka on takonut yhdeksään peliin tehot 7+15. Puolustuksessa häärii suomalaispakki Petteri Lindbohm (1+4). Maalivahtien torjuntaprosentitt eivät ole kuin n. 91.5, mutta päästettyjä maaleja n. kaksi per matsi.

Luleån ukkelit eivät ole pisteillä pahemmin mässäilleet, mutta niin vain tämäkin joukku eon tiensä neljän parhaan joukkoon naarannut. Juhani Tyrväinen johtaa joukkueen CHL-pörssiä tehoin 4+6, Leo Komarov on tehnyt tehot 1+2 kuudessa pelissä. Joonas Raskin tehot kymmeneen peliin ovat 0+2. Puolustuksessa häärii Julius Honka, hänen tehot ovat 3+3. Tomi Sallinen on saanut vyölleen kaksi CHL-peliä, näissä tehot 0+0. Ykkösveskari Matteus Ward on torjunut kiekkoja torjuntaprosentilla 92.81%.