parhaat vedonlyöntisivut

CHL:ssä arvottiin ensimmäisen kierroksen pudotuspeliparit

CHL eli Champions Hockey Leaguessa alkulohkon pelit on pelattu ja on pudotuspelien vuoro. Alkulohkojen 32 joukkuetta pelasivat kuusi matsia alkusarjassa ja kahdeksan lohkon kaksi parasta joukkuetta pääsivät jatkoon. Näin ollen 16 joukkuetta jahtaa vielä sen kirkkaimman kruunun tavoittelua!

Suomesta mukana ovat Tappara, Jukurit ja Ilves, TPS jäi omassa lohkossaan jatkajien ulkopuolelle ja CHL-pelit päättyivät tylysti siihen.

CHL pudotuspeliarvonta

https://www.youtube.com/watch?v=-77RtDY_SUc&t=1s

Arvonta suoritettiin torstaina ja samalla arvottiin ns. pudotuspelipuu, joten nyt tiedetään mikä esimerkiksi suomalaisten joukkueiden tie voisi olla finaaliin.

CHL pudotuspelit alkavat 15.11.2022

CHL:n pudotuspelit aloitetaan 15. ja 16. marraskuuta, jolloin vuorossa on kahdeksan otteluparin ensimmäiset pelit. Ja heti viikon päästä, 22.11 ja 23.11. pelataan ratkaisevat toiset pelit ja näin ollen jäljellä on kahdeksan parasta joukkuetta.

Tästä jatketaan 6. ja 7.12. ensimmäisien pelien osalta ja 13.12., jolloin pelataan puolestaan toiset osaottelut. Välieräpelien vuoro on sitten tammikuussa kun 10. ja 11.1. pelataan ensimmäiset pelit ja 17. ja 18. päivä toiset osaotteut. CHL Finaali puolestaan pelataan 18.2.2023.

CHL ei ole vielä vahvistanut miten otteluparit menevät ja minä päivinä esimerkiksi Tapparan ja Jukureiden ottelut pelataan.

Tappara – HC Davos ja HC Davos – Tappara sekä Fribourg Gotteron – Jukurit, Jukurit – Fribourg Gotteron tullaan kuitenkin näkemään vielä marraskuun aikana. Miten liigajoukkueet pärjäävät Sveitsiläisiä vastaan?

CHL pudotuspelit