parhaat vedonlyöntisivut

Cleveland Cavaliersin voittoputki katkesi – Markkaselta vaisu esitys

Koripallon NBA-liigassa Utah Jazz katkaisi vihdoin Cleveland Cavaliersin voittoputken. Lauri Markkasen edustama Cavaliers ehti voittaa neljä ottelua putkeen ennen kuin joutui alistumaan tappioon kotiparketillaan. Voitto oli kuitenkin niukka, sillä ottelun lopputulos oli 109-108.

Utah piti pelin ohjaksia käsissään kolmen ensimmäisen neljänneksen ajan. Viimeisellä neljänneksellä Cleveland pääsi vihdoin kaventamaan tilannetta, mutta ei tarpeeksi. Häviö tuli kirpeästi vain yhden pisteen erolla.

Myöskään Lauri Markkasen suoritus ei häikäissyt. Markkanen pussitti yhteensä yhdeksän pistettä, ja viidestä kolmen pisteen yrityksestään hän sai yhden onnistumaan. Lisäksi hän otti viisi levypalloa.

Pelin ansiokkain korintekijä oli Utah Jazzin Donovan Mitchell 35 pisteellä. Kakkoseksi kiipi 31 pistettä napsinut Clevelandin Darius Garland. Molemmat pelaajat yrittivät kolmen pisteen heittoa kahdeksan kertaa, joista Mitchell pussitti neljä ja Garland viisi.

Kolmanneksi eniten pisteitä keräsi Cleveland Cavaliersin Jarrett Allen, joka otti yhteensä 10 levypalloa. Tämän kauden otteluistaan Cleveland on voittanut 13 ja hävinnyt 11.