parhaat vedonlyöntisivut

Eurojalkapallossa eletään ratkaisun hetkiä!

Isot eurooppalaiset jalkapallosarjat ovat jo tältä kaudelta loppusuoralla. Englannin Valioliiga, Saksan Bundesliiga, Itaian Serie A, Espanjan La Liga ja Ranskan Ligue 1 ovat viimeistä silausta vailla katsotaan missä mennään!

Valioliiga

Valioliigassa isoiten kiinni mestaruudesta on ehkä jopa hieman yllättäen Arsenal. Pahimpana vastustajana on Manchester City, näiden välillä melkein tuo mestaruus ratkaistaan, sillä eroa esim Manchester Unitediin on Arsenalilla jo parikymmentä pistettä ja Cityn johto Manuunkin on yli 10 pinnaa. Europaikoissa kiinni tämän kolmikon lisäksi Tottenham ja Newcastle.

Kova taisto käydään vielä reilun 10 kierroksen aikana putoamisesta, juuri nyt kolme viimeistä joukkuetta ovat Southampton, Bournemouth ja West Ham.

Lyö vetoa Valioliigasta Mobilebetillä!

La Liga

La Ligassa mestaruus taitaa tällä kertaa mennä Barcelonalle jos nykyinen meno jatkuu. Kakkostilasta käydään taisto lähinnä madridilaisten Realin ja Atleticon välillä, toki Real Sociedadilla on tässä oma sanansa sanottavana. Näiden lisäksi Eurokentille ahmuavat Betis ja Villareal.

Valencia, Almeria ja Elche ovat juuri nyt putoamisuhan alla, mutta taisto on niin tiukkaa että oikeastaan muut kuin Elche voivat vielä hyvinkin säilyä sarjassa.

Lyö vetoa La Ligasta Stake.comilla!

Serie A

Serie A:ssa Napoli on jyräämässä ylivoimaiseen voittoon. 27 pelatun ottelun jälkeen ero Lazioon oli 19 pistettä, kohta alkaa olemaan käytännössäkin mestaruus varma. Inter hätyyttelee Laziota, samoin AC Milan ja AS Roma taistelevat Europaikoista. Kuten myös Atalanta ja pistemenetyksiä kokenut Juventus.

Cremonesen, Sampdorian ja Veronan tilanne näyttää sarjan hännillä pahalta, mutta toki kautta on vielä jäljellä.

Lyö vetoa Serie A:n peleistä iBetillä!

Ligue 1

PSG on purjehtimassa Ranskan liigan sarjavoittoon, mutta toki vielä Marseille, Lens ja Monaco haaveilevat kärkipaikasta. Rennes ja Lille taistelevat viimeisestä europaikasta.

Angers on tähänastisten otteiden perusteella varma tippuja, kolmesta muusta tippujan paikasta taistelevat AC Ajaccio, Troyes, Auxerre, Brest ja miksei myös Strasbourg.

Laita vedot sisään Ranskan liigasta Mr Greenillä!

Bundesliiga

Bundesliigassa nähdään isojen eurosarjojen tiukin taisto mestaruudesta. Vanhat kiistakumppanit Dortmund ja Bayern München saavat myös Union Berlinistä seuraa mestauustaistoon, myös Freiburg ja RB Leipzig on melko lähellä. Viimeisestä europaikasta taistelee myös Frankfurt, Wolfsburg, Bayer Leverkusen ja Mainz.

Putoamistaisto on myös kova, Stuttgart, Schalke, Hertha Berlin ja Hoffenheim ovat juuri nyt taistossa kolmesta putoamispaikasta.

Betsaa Bundesliigaa Tonybetillä!