parhaat vedonlyöntisivut

Golfin Masters -turnaus 5.-9.4.2023

Augustan Golf-kentällä lyödään taas palloa oikein urakalla kun alan parhaat kokoonotuvat pelaamaan Masters-turnauksen voitosta. Kyseesshän on ysi vuoden neljästä suurturnauksesta jotka pelataan tämän vuoden aikana. Kutsuturnauksena toimiva turnaus on ammattilaisten keskuudessa todella arvostelttu turnaus ja turnauuksella on valtavasti katsojia ympäri maailmaa, myös meillä Suomessa! Ruutu+ -palvelu välittää Golfit kotisohville!

Masters kertoimet

Mastersin kertoimet povaavat tasaista vääntöä ja ennen kuin ensimmäistäkään lyöntiä on lyöty. Jon Rahm on lievä ennakkosuosikki, Rory Mcllroy hyvänä haastajana yhdessä Scottie Schefflerin kanssa. Mutta ei suljeta vielä yhtäkään mukana olijaa pois. Tsekkaa kaikki kertoimet iBetin sivuilta!

Golf Masters televisiointi

Ruutu+ palvelu näyttä Golfin Masters -turnauksen. Tarjolla on keskiviikkona 5.4. Par 3 kisaa ja torstaina 6.4. alkaen itse Masters-turnausta suomeksi ja englanniksi selostettuna! Lähetykset aina kello 22:00 alkaen, poislukien sunnuntai, jolloin streamit tulille jo kello 21:00 alkaen.