parhaat vedonlyöntisivut

FA Community Shield – tästä se huippufutiskausi taas alkaa!

FA Community Shield hyväntekeväisyysottelu avaa perinteisesti jalkapallokauden virallisesti Englannissa. Tästä on enää n. viikko aikaa Valioliigan 2022-2023 kauden alkuun, joten nyt on viimeistään oltava valmis kauden huikeaan kattaukseen. Ja mikä parasta, tässä ottelussa ensimmäisestä pokaalista taistelevat myös kauden kaksi isointa ennakkosuosikkia, Liverpool ja Manchester City.

Ottelupaikkana on poikkeuksellisesti Leicesterissä sijaitseva King Power Stadium. Tälle on toki ihan syynsä, sillä Wembleyn stadion on naisten jalkapallon EM 2022 finaalin näyttämönä.

Manchester City suosikkina otteluun

Kaikki vedonlyöntisivustot ovat nostaneet Manchester Cityn pieneksi suosikiksi otteluun. Pelataan siis neutraalilla stadionilla eli peliä ei pelata kummankaan joukkueen kotikentällä.

FA Community Shield
Liverpool – Manchester City
King Power Stadium, Leicester
iBet
Kertoimet
Liverpool voittaa2.85
Varsinainen peliaika tasan3.50
Manchester City voittaa2.50

FA Community Shield lähetys kello 18:50 Viaplay ja Vsport+ kanavilta

Tämänkin ottelun pääsee katsomaan Viaplayn suoratoistopalvelun kautta. Itse lähetys on merkitty alkavaksi kello 18:50 ja selostajana toimii Mikko Innanen. Valioliigaa on luvassa jälleen näiltä kanavilta koko kauden, ihan alusta loppuun saakka. Vaikka se kuukausimaksu voi tuntua isolta, niin kyllähän sillä urheilufani saa huiman kattauksen jalkapalloa laidasta laitaan, muusta urheilusta puhumattakaan.

Kerääkö City kaudelta koko potin?

https://twitter.com/NdilichiEze/status/1549300394618228738