parhaat vedonlyöntisivut

Formula 1: Itävallan GP tänään kello 16:00!

Formula 1 kalenterissa ollaan kohdassa Itävalta. Eilen lauantaina ajettiin sprinttikisa ja joitain muutoksia lähtöruudukkoon nähtiin. Red Bullin kotiradalla ajettava kisa tullee olemaan Max Verstappenin heiniä jos kaikki menee niin kuin pitääkin ja auto pysyy kasassa.

Monet betsiyhtiöt tarjoavat itse kisaan lukuisia erilaisia vedonlyöntimahdollisuuksia, esimerkiksi Stake.com pitää kuitenkin Max Verstappenin voittoa jopa selvänä. Kerroin Maxille on vain 1.50. Red Bull varmasti tekee kaikkensa että kotiradalla auto kulkee, mutta jos nyt taas tapahtuu jotain, Charles Leclerc (3.70), Carlos Sainz (11.40) ja Sergio Perez (11.80) ovat siinä perälaudassa tai ainakin välittömässä läheisyydessä kiinni. Head to Head vedoissa Bottaksen kerroin 1.52 tallikaveria Guanyu Zhou'ta vastaan (2.45) on ehkä jopa väärin päin, lähteehän Bottas koko joukon viimeisenä erilaisten rangaistusten myötä. Olisiko tässä peli-ideaa ja Zhouta lapulle, vai vieläkö viime viikonlopun voltit painavat niskassa?

Tässä lähtöjärjestys itse kisaan:

Itävallan GP kello 16:00

Lähetys Viaplayn F1-studiosta alkaa jo kello 15:00, mutta itse kisastartti tulee olemaan kello 16:00. Suomalaisittain odotukset edes pistesaldon karttumiselle eivät ole kovinkaan suuret, sillä Valtteri Bottas lähtee Sprintin 10. sijasta huolimatta tähän kisaan koko joukon hänniltä. Saisikohan Bottas nyt vihdoin ehjän auton ja pääsisi ohittelemaan ainakin muutamat autot, kyseessähän on Bottaksen yksi lempiradoista.

Nähdäänkö jo Ferrareiden törmäys toisiinsa? Sprintissä se oli jo lähellä, kumman veri kuohahtaa sunnuntaina?

22ma23ti24ke25to26pe27la28su29ma30ti1ke2to3pe4la5su

Ei tiedossa olevia otteluita lähiaikoina.

Näytä kaikki ottelut