parhaat vedonlyöntisivut

Wimbledonissa finaalipelit jäljellä!

Legendaarinen Wimbledonin tennisturnaus on karsinut jyvät akanoista ja nyt on enää finaalit jäljellä. Isoimman mielenkiinnon omaavissa naisten ja miesten kaksinpelien finalistien joukossa on jopa yllättäviä pelaajia, nähdäänkö kenties yllätyksiä myös finaalipeleissä? Naisten finaali on vuorossa lauantaina, sunnuntaina on sitten miesten vuoro.

Tuttuun tapaan tenniksen livestream lähetykset Suomessa tarjoaa suomeksi selostettuna Discovery+ ja Eurosport.

Wimbledon naisten finaali tänään kello 16:00

Naisten finaalissa kohtaavat tunisialainen Ons Jabeur ja venäläissyntyinen, mutta tätä nykyä Kazakstania edustava Jelena Rybakina. Molemmille Wimbledonin finaali on Grand Slam turnauksen finaali, joten varmasti huikea kokemus kummallekin. Jabeur oli ennen turnausta sijoitettu kolmanneksi ja Rybakinan sijoitus oli 17. Jabeur siis suosikkina tähän finaaliin.

Wimbledon tennisturnaus
Naisten finaali
Stake.com
kertoimet
Rybakina, Elena2.28
Jabeur, Ons1.66

Wimbledonin miesten finaali sunnuntaina kello 16:00

Miesten finaalissa nähdään Novak Djokovic ja Nick Kyrgious. Serbialainen Djokovic on alkukauden ollut isoissa otsikoissa rokotusjuttujen takia, mutta Wimbledonissa mies on näyttänyt että kyllä se tenniskin vielä sujuu. Nick Kyrgious on ollut otsikoissa hänkin kentän ulkopuolisten tapahtumien johdosta, mutta nyt saavutettu finaalipaikka kertoo että kyllähän se tennis tältäkin herralta sujuu. Tosin finaalipaikka tuli Rafael Nadalin luovutuksen myötä.

Djokovicin ura on todella uskomaton ja Wimbledon 2022 voi tuoda hänelle jo Grand Slam turnausvoiton numero 21. Näiden kertoimien puolesta Djokon pitäisi tämä finaali hoidella.

Wimbledon tennisturnaus
Miesten finaali
Stake.com
kertoimet
Djokovic, Novak1.25
Kyrgious, Nick4.10

Tsekkaa myös muut mielenkiintoiset kertoimet eri vedonlyöntisivuilta ja nappaa herkkukertoimia livevedonlyönnin puolelta otteluiden ollessa käynnissä!