parhaat vedonlyöntisivut

Koripallon NBA pyörähti käyntiin – Ruutu+ tarjoaa yli 200 peliä suorana!

NBA hörähti käyntiin tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Tästä lähti käyntiin pitkä kausi ja jännitettäväähän riittää. Tänään illalla ja yöllä on luvassa kaksi mielenkiintoista ottelua kun kello 22:30 LA Lakers kohtaa Portlandin ja kello 02:00 yöllä New Orleans kohtaa Lauri Markkasen Utahin.

Käy katsomassa mitä eri vedonlyöntisivustot tarjoavat NBA-betseihin ja hyödynnä mahdolliset ensitalletusbonukset ja kampanjat koripallon huippuliigaan!

Näiden otteluiden jälkeen seuraavat Ruutu+ palvelussa nähtävät NBA-ottelut ovat:

  • Ke 26.10. klo 05:00 Phoenix Suns – Golden State Warriors
  • Pe 28.10 klo 03:00 Minnesota Timberwolves – Los Angeles Lakers
  • La 29.10 klo 01:00 Sacramento Kings – Miami Heat
  • Su 30.10 klo 21:00 Los Angeles Clippers – New Orleans Pelicans

Ottelumuutokset ja lisäykset mahdollisia.

NBA ja Ruutu+

Alkaneella kaudella Ruutu esittää yli 200 ottelua suorana. Joka viikko vähintään yhdessä ottelussa nähdään myös Suomen koripallotähti Lauri Markkanen

Runkosarjan aikana noin kolme ottelua viikossa selostetaan suomeksi. Muissa otteluissa kuullaan alkuperäistä englanninkielistä selostusta. Finaalivaiheessa Ruutu esittää kaikki ottelut suomeksi selostettuina. Ottelut ovat tarjolla Ruudussa tallenteina aina seitsemän päivää suoran lähetyksen jälkeen. 

Otteluiden lisäksi Ruudussa esitetään joka viikko yksi makasiiniohjelma sekä nähdään parhaat palat koosteena jokaisesta Lauri Markkasen ottelusta. 

Otteluiden suomenkielisen selostuksen hoitaa Ruudussa jälleen Kristian Palotie. Näin hän kuvailee alkavaa 76-vuotiskautta: (Ruutu+ lehdistötiedote)

”NBA on historiallisessa tilanteessa. Liigassa ei ole koskaan ollut enempää puhdasta taitoa eikä peli ole ollut yhtä taktisesti rikasta kuin juuri nyt. Liigasta löytyy alkavalla kaudella muun muassa nuoret supertähdet Giannis AntetokounmpoNikola JokićJoel Embiid ja Luka Dončić, supertähteyden ovea koputtelevat Jayson TatumJa MorantTrae Young, veteraanitähdet Stephen CurryKevin DurantLeBron JamesJames Harden sekä kentälle loukkaantumisten jälkeen palaavat Kawhi Leonard, Zion Williamson ja Damian Lillard. Sekä tietenkin Lauri Markkanen.