parhaat vedonlyöntisivut

Liverpoolin Mohamed Salah ja Sadio Mané vastakkain AFCON-finaalissa!

Jalkapallon Afrikan mestaruuskisojen (AFCON) paremmuudet ratkaistaan nyt viikonloppuna. Myöhään torstai-iltana Egypti ja isäntämaa Kamerun ratkaisivat toisen finaalijoukkueen, keskiviikkona finaaliin porhalsi Senegal Burkina Fason kustannuksella.

Alun perin pronssipeli piti pelata ennen finaalia sunnuntaina, mutta tuo ottelu on siirretty pelattavaksi nyt lauantaiksi. Laatufutista siis tarjolla sekä lauantaina 5.2. kello 21:00 Burkina Faso – Kamerun että sunnuntaina 6.2. kello 21:00 Senegal – Egypti.

Senegal

Senegal voitti ensimmäisessä pudotuspeissään Kap Verden 2-0, sen jälkeen kaatui Päiväntasaajan Guinea 3-1 ja edellisessä ottelussa siis Burkina Faso lukemin 3-1. Isoin haaste on luonnollisesti mestaruusottelu Egyptiä vastaan. Tähänkin otteluun paljon maaleja latonut joukkue toki lähtee suosikkina. Parhaana maalintekijänä on Liverpoolissa pelaava Sadio Mané, jolla on koossa kolme maalia.

Egypti

Egypti raivasi ensimmäisessä ottelussaan tieltään Norsunluurannikon (1-0) rankkareilla, tämän jälkeen kaatui Marokko jatkoajalla 2-1, ja Kameruniakin vastaan voitto heltisi vasta rankkareilla 0-1. Joukkue ei siis ole voittanut pudotuspeleissä yhtään ottelua varsinaisella peliajalla, mutta silti joukkue on finaalissa. Egyptin paras maalintekijä on Liverpoolin Mohamed Salah, kaksi maalia tehtynä.

Liverpoolin kaksikko vastakkain

Mielenkiintoisesti kaksi Valioliigan kärkipään joukkueen, Liverpoolin tähtipelaajaa on tässä finaalissa vastakkain. Seurajoukkuekin alkaisi jo tarvita pelaajia riveihinsä, mutta näillä näkymin miehiä ei tulla näkemään vielä seuraavassa Liverpoolin pelissä joka on 10.2. Leicester Cityä vastaan.  Sen sijaan 13.2. Burnley-pelissä pelurit todennäköisesti olisivat jo mukana.

Senegal suosikki

Senegal on vedonlyöntiyhtiöiden ennakkosuosikki, esimerkiksi Mr Green paukuttaa peruskertoimet 2.25 – 2.85 – 4.00 tähän otteluun. Muita kohteita on jo nyt yli 200 kappaletta, joten ei muuta kuin hakemaan ne omat kohteet lapulle. Pronssiottelussa kisaisäntä Kamerun on ennakkosuosikki, kertoimet tässä pelissä ovat 4.55 – 3.20 – 1.90. Myös tähän otteluun on tarjolla vajaat 200 erilaista vedonlyöntikohdetta, lisäksi tietty tulevat ottelun livevedonlyönnin kohteet.

Sadio Manén maalintekokerroin on 3.15, Mohamed Salahin maalintekijäkerroin 3.55.