parhaat vedonlyöntisivut

Mestarien Liigan välieräparit selville tänään – kaksi viimeistä uunista ulos

Keskiviikon Mestarien Liigan kuumissa otteluissa selviävät kaksi viimeistä joukkuetta tämän kauden Chämppärin välieriin, jotka tullaan pelaamaan 9.-10.5 ja 16.-17.5.2023. Tiistaina Frank Lampardin Chelsea hävisi odotetusti kotonaan Real Madridille (0-2) ja Napoli jäi tasapeliin (1-1) Milania vastaan. Real Madrid ja Milan näin ollen varmistivat paikkansa välierissä.

Mestarien Liiga
Keskiviikkona 19.4
Kertoimet
otteluun iBet
Bayern München
vs
Manchester City
2.50
3.90
2.65
Inter
vs
Benfica
2.08
3.55
3.65

Bayern München – Manchester City kello 22:00

Bayern hävisi ensimmäisen osaottelun Manchester Citylle lukemin 3-0, joten sen pitäisi jollain ilveellä taikoa ensin kolme maalia ja sen jälkeen oltaisiin vasta tasatilanteessa. Bayern voi siis ottelun voittaa vaikka kahdella maalilla, silti City etenee jatkoon. Mielenkiintoinen matsi tulossa, mutta eiköhän City varmistanut paikkansa jatkossa jo ensimmäisessä pelissä. Vai varmistiko sittenkään?

Inter – Benfica kello 22:00

Inter kävi Benfican vieraana ja hyvin kävikin. 0-2 voitto taskussa on helppo lähteä tähän peliin, Benficalta vaaditaan nyt melkein samanlaista ihmettä kuin Bayerniltä Manchester Cityä vastaan. Eiköhän tämä ole Interin heiniä jos ei nyt mitään isoja ihmeitä tapahdu.

Välierät toukokuussa

Mestarien Liigan välierät pelataan siis toukokuussa 9.-10.5 ja 16.-17.5. Tämän jälkeen onkin sitten enää jäljellä lauantaina kesäkuun 10. päivä pelattava Mestarien Liigan finaali. Pelipaikkana tällä kertaa on Istanbul.

Bayern – City parin voittaja kohtaa välierissä Real Madridin ja Inter – Benfica parin voittajalle tulee välierävastustajaksi Milan.