parhaat vedonlyöntisivut

Naisten EM 2022 -turnaus huipentuu, finaalipelissä Englanti ja Saksa!

Näinhän sen piti mennäkin. Kisaisäntä Englanti kohtaa naisten jalkapallon EM-turnauksessa rakkaan vihollisensa, Saksan. Wembleyllä pelattava matsi tarjoaa varmasti vauhtia ja vaaralisia tilanteita ja mökki on taatusti täynnä. Suomessahan matsit näyttää YLE, studio alkaa jo kello 18:00 ja itse ottelu kello 19:00.

Englanti – Saksa tänään kello 19:00

Kyseessä on iso peli ja tämän pelin takia mm. FA Community Shield -ottelu Liverpool – Manchester City siirrettiin Valioliigajoukkue Leicesterin kotikentälle. Liverpool muuten voitti tuon ottelun lukemin 3-1 ja ensimmäinen pokaali ilmestyi tästä joukkueen palkintokaappiin.

Otteluun lähdetään varsin tasaisista lähtökohdista, sillä esimerkiksi William Hill antaa kertoimiksi tähän pitkävetoon 2.48 – 3.10 – 2.90. Englanti siis suosikkina peliin, mutta pieniä ovat marginaalit. Pitääkö Englannin puolustus edelleen erinomaisesti vai onko Saksa löytänyt lääkkeet maalijuhlan järjestämiseen?

Ottelu löytyy William Hillin vedonlyöntiosastosta hieman piilosta ja listan pohjalta, UEFA Eurooppa N -otsikon takaa. Matsiin on kuitenkin tarjolla yli 500 erilaista vedonlyöntikohdetta, joten sieltä ammentamaan lisäjännitystä isolla tai vähän pienemmällä panostuksella.

Tässä varsinaisen peliajan tuplamahdollisuus -kertoimet, mitä laitetaan?

Englanti – Saksa
Naisten EM 2022
Loppuottelu
William Hill
Kertoimet
1X 1.41
121.37
X21.54