parhaat vedonlyöntisivut

SM-liigassa hullu päivä ennen siirtorajan umpeutumista

Kotimaisessa SM-liigassa haalitaan vielä viimeisiä vahvistuksia kevään pudotuspeleihin. Sarjan siirtojen takaraja on tiistaina 1.3.2022 kello 23:59 ja sitä ennen saamme varmasti nähdä melkoisia siirtovonkaleita liikkuvan suuntaan, jos toiseen. Yhtenä isona tekijänä on tietenkin Jokereiden vetäytyminen KHL:n pudotuspeleistä. Vielä isomman ratkaisun teki Dinamo Riika, joka ilmoitti jättävänsä KHL-ympyrät nyt kokonaan taakseen.

Oulun Kärpät teki jo viikonloppuna radikaalin ratkaisun ja vaihtoi valmentajaa lennosta. Eihän se usein vaihtamalla parane, mutta Lauri Marjamäen vapaana olo Jokereista oli oululaisille liikaa. Samalla joukkue lainasi Miihkaili Tepon HPK:hon ja samalla ovenavauksella Aleksi Mustonen vaihtoi Kärppä-paidan HPK:n paitaan loppukaudeksi ja ilmeisesti kahdeksi seuraavaksi kaudeksi.

Jokerit purkaneet urakalla sopimuksia

Jokerit ilmoitti ensin maanantaina että Marko Anttilan, Hannes Björnisen, Henri Ikosen, Tommi Kivistön, Kalle Kossilan, Otto Leskisen ja David Sklenickan sopimukset on purettu yhteisymmärryksessä.

Puolisen tuntia tuon jälkeen seura kertoi myös, että Niklas Frimanin, Markus Hännikäisen, Petteri Lindbohmin, Iiro Pakarisen, Veli-Matti Savinaisen ja Teemu Turusen sopimukset ovat myös purettu.

Yleensä tämä tarkoittaa siirtoa muihin seuroihin. Jokerit toivottikin twiitissään menestystä kaikille loppukauden peleihin.

Seuraavaksi naulaa mestaruusarkkuun nakutteli Ilves, joka ilmoitti odotetun uutisen, Mörkö-Marko Anttila palaa Ilvekseen pitkän ajan jälkeen. Myös lahdessa on oltu aktiivisia, rahaa on vonguttu sponsoreilta lisää ja näin ollen Hannes Björninen on saatu kotiutettua Jokeripakasta takaisin pelikaaninuttuun.

Huhuja on myös paljon liikkeellä. Tapparaan on viety ainakin kolmikkoa Veli-Matti Savinainen, Henrik Haapala, Otto Leskinen, Myös HIFK:n kerrotaan olevan muutaman Jokerit-pelaajan kintereillä. Viimeisimpien tietojen mukaan Teemu Turunen ja Iiro Pakarinen siirtyvät HIFK:n leipiin.

Oulun Kärpät saa vahvistuksikseen Jokereista Jokeripelaajat David Sklenickan ja Julius Junttilan.